I disse svære tider vil vi benytte lejligheden til at takke alle de mennesker, der arbejder utrætteligt på, at tage vare på vores sikkerhed på bedst mulige måde. Samfundskritiske job, der får hverdagen til at fungere. Vi tror, at alle er enige om, at disse mennesker er sande helte!

Helte inden for sundhedsvæsenet

Personale inden for sundhedsvæsenet som læger og sygeplejersker, der står i forreste række for at bekæmpe denne virus, og som arbejder lange dage og nætter. Alle apoteksansatte, der risikerer eksponering. Dette er sande helte, vi takker jer alle!

Helte inden for ældreplejen og på plejehjem

Personale der tager sig af vores ældre og mennesker med behov for pleje, som sørger for at de har det godt og har nogen at tale med. Vigtige job, der er blevet endnu vigtigere under denne krise. Vi takker jer.

Helte i fødevareindustrien

Til alle medarbejdere i fødevareindustrien, som sørger for at der er varer på hylderne, så vi har noget at spise. Og til dem der finder innovative løsninger, som f.eks. holder åbent ekstra tidligt for vores ældre og dem der tilhører risikogrupper. Vi takker for jeres tålmodighed og hårde arbejde.

Helte i transportbranchen

Alt personale, der transporterer råvarer til fabrikkerne, der leverer fødevarer og frem for alt nødvendige forsyninger til vores hospitaler. Vi takker jer.

Helte i undervisningssystemet

Til jer der fortsat underviser vores børn, unge og voksne fra distancen. I finder innovative måder at undervise på i disse tider. Tak for jeres indsats.

Helte i produktionen

Til alle de mennesker der arbejder på fabrikker, i forskellige skift under forskellige omstændigheder. Som vores egne produktionsmedarbejdere hos Bruynzeel Storage Systems, der holder produktionen af ordrer i gang. En stor tak til jer for at I holder virksomheden i gang og sørger for at vi leverer.

Der findes helte overalt, uanset hvor du kigger hen, og vi kan alle hjælpe dem. Hjælp dem ved så vidt muligt at blive hjemme, for at udgå spredning af virussen. Vask hænderne og hold afstand. Har dine forældre eller bedsteforældre brug for hjælp til at købe ind. Hjælp dem! Hjælp vores lokale restauranter ved at købe take-away, hjælp hotelbranchen ved at købe gavekort. Ring til mennesker der er isoleret, selv om det bare er for at sige hej. Sammen kan vi bekæmpe denne virus!