RDT Bruynzeel Storage Systems

Bruynzeel Storage Systems opkøber amerikansk distributør af opbevaringssystemer RDT Concepts

Som førende inden for mobile opbevaringssystemer på det europæiske marked overtager Bruynzeel Storage Systems med hovedkontor i Panningen i Holland den amerikanske distributør RDT Concepts fra i dag. Med opkøbet styrker Bruynzeel sin position på det amerikanske marked for mobile og faste opbevaringssystemer.

De fortsætter som RDT Bruynzeel Storage Systems på det amerikanske marked. 

RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_Logo

Historie Bruynzeel Storage Systems

Vores historie og erfaring med opbevaringsløsninger går tilbage til 1953, da Bruynzeel begyndte at levere reolsystemer i træ. I 1970 blev de første mobilreolsystemer i stål udviklet og med succes introduceret på markedet, og det åbnede for en ny æra af muligheder for at hjælpe vores kunder med at udnytte pladsen og bevare deres værdifulde dokumenter og samlinger.

Som global producent, konsulent og installatør besidder Bruynzeel Storage Systems et enestående niveau af viden og ekspertise, der deles med og vedligeholdes af vores store netværk af kunder, segmenteksperter, arkitekter og designere over hele verden.

Virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er beliggende på samme adresse i Panningen, Holland, og dækker et areal på 28.700 m2. Produktionsfaciliteterne er i verdensklasse takket være et højt niveau af automatisering.

RDT Bruynzeel Storage Systems

Bruynzeel Storage Systems tilbyder et komplet udvalg af avancerede opbevaringsløsninger indenfor flere kundesegmenter. Uanset om du har behov for en enkel reol eller en kompakt opbevaringsløsning er Bruynzeel Storage Systems den rigtige leverandør for dig!

Vi tror på samarbejde, at involvere dig i udviklingen af en løsning, der i alle enkeltheder passer til dig, og er skræddersyet til alle dine behov. Produktionsværktøjer og -metoder der anvendes på vores faciliteter, gør det muligt for os, at producere med stor præcision og i tusindvis af konfigurationer.

Vores opbevaringsløsninger

Arkiv

Museum

Bibliotek

Butik

Sundhedssektoren

Kontor