Det er måske ikke alle, der tænker på at bruge deres opbevaringsløsninger som et kommunikationsværktøj. Har du en rullereol midt i kontoret, et arkiv, et bibliotek eller et lager i en butik, hvorfor så ikke bruge systemets yderside til at skabe et mere behageligt arbejdsmiljø? Fremhæv dine værdier, skab et tema, placer firmaets logo eller brug et af dine egne billeder på reolen.

Bruynzeel Storage Systems tilpasser dit opbevaringssystem efter dine ønsker. Vores rullereoler skaber ikke bare optimale opbevaringsmuligheder. Med sine designmuligheder kan det også skabe et spændende blikfang. Rullereoler findes i flere forskellige farver og materialer. Ud over en bred vifte af træ-, stål- og glaspaneler, kan rullereolen også forsynes med et grafisk mønster eller et foto efter eget valg. På den måde kan rullereolen let blive en smart detalje i omgivelserne.

Ovenover ser du lidt inspirationsbilleder som viser hvordan andre har designet deres opbevaringsløsninger. Kellogg udsmykkede deres reoler med motiver af modne hvedeaks, for at skabe et visuelt link til de råvarer, der anvendes til fremstiling af virksomhedens produkter. Et andet eksempel er Univeristy of West London, som brugte temabilleder med bølger, bjerge og skove i deres bibliotek.

Vi er meget gerne behjælpelige med at finde skræddersyede løsninger til jer!

Kontakt