Panningen, Holland og Vipperød, Danmark, — 10. januar 2013 — Constructor Group og Qubiqa meddelte i dag, at de har indgået en aftale, hvor Bruynzeel divisionen i Constructor Group – markedsført under navnet Constructor i Danmark, Norge og Sverige og Bruynzeel Storage Systems i mange andre lande – fusionerer med Qubiqa Storage Solutions, markedsført under navnet Nordplan. Navnet på den nye organisation er Bruynzeel Storage Systems.

“Fusionen med Qubiqa understreger vores forpligtelse til at producere opbevaringsløsninger, der udmærker sig ved kvalitet, innovation og effektive løsninger, og det er netop, hvad erhvervslivet ønsker og folk elsker,” siger Igor La Vos, direktør for Bruynzeel Storage Systems. “Qubiqa Storage Solutions føjer deres prisvindende designserie af Jacob Jensen til Bruynzeels portefølje.” “Det har altid været vores vision at levere sikre, effektive, og vigtigst af alt, intelligente opbevaringsløsninger. Fusionen til Bruynzeel divisionen accelererer denne vision og giver os adgang til de produktionsteknologier, den ekspertise og de ressourcer, vi har brug for med henblik på at tilpasse og forny”, siger Morten E. Andersen, Qubiqa Storage Solutions. Med denne fusion styrker Bruynzeel Storage Systems sin position som den mest innovative aktør på markedet for logistik og opbevaring. “Fusionen vil have en direkte positiv effekt på vores nyligt indførte kontorkoncept. Dette kontorkoncept vandt i oktober 2012 innovationsprisen AIT. Juryen roste den innovative fremgangsmåde for at udstyre et veletableret opbevaringssystem med nye funktioner såsom garderobeskabe, skabe eller et te-køkken og dermed placere det på kontoret i nærheden af arbejdsarealerne. Juryen nævnte, at detaljernes design er velegnet til optimering. For eksempel bør kontrolpanelerne være indlejret i overfladen. Det er præcist, hvad Bruynzeel Storage Systems kan tilbyde kunderne ved at tilføje designserien af Jacob Jensen,” siger Igor La Vos. Bruynzeel Storage Systems målsætning er at gå fremtiden i møde som en innovativ organisation med moderne produktionsfaciliteter, der er indrettet til at håndtere både små og store projekter på et konkurrencedygtigt plan og levere intelligente, elegante og specialfremstillede opbevaringsløsninger baseret på kvalitet, socialt ansvar og miljøansvar. Fremtidens lager – nu. Fusionen er underlagt de sædvanlige betingelser for indgåelse af kontrakt, herunder lovgivningsmæssig godkendelse. Der er flere oplsyninger på www.bruynzeel.dk/merger .

Om Bruynzeel divisionen i Constructor Group
Constructor Group AS er en førende producent og leverandør af opbevaringsløsninger af høj kvalitet, som virksomheden markedsfører globalt. Internt i Constructor Group er aktiviteterne opdelt i Bruynzeel divisionen og Industrial divisionen. Bruynzeel divisionen leverer intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger til kontorer, arkiver, biblioteker og museer, der omfatter en lang række anvendelser og funktioner og markedsføres under navnene Constructor og Bruynzeel Storage Systems. Med disse løsninger er det Bruynzeel divisionens hensigt at overgå kundernes forventninger ved at levere det ultimative inden for kvalitet, innovation og effektive løsninger.

Om Qubiqa Storage Solutions
Qubiqa er en fusion af firmaerne: QLS, Jokan, Univeyor, Seelen og Nordplan. En ny og mere “lean” forretningsmodel kombineret med stærke og fokuserede produktudviklingskvaliteter medvirker til, at Qubiqa fremstår som en moderne, fremsynet virksomhed. Qubiqa leverer kvalitetsprodukter, systemer og optimerede interne logistikløsninger, automatisering og opbevaring. Qubiqa Storage Solutions har som mål at være en professionel partner inden for alle områder af indretning til kontorer, arkiver, biblioteker og museer, ved at levere intelligente og skræddersyede løsninger, der kombinerer den nyeste teknologi med et avanceret design.