For både at kunne følge med den digitale udvikling og forventningerne fra vore kunder, har det været nødvendigt for os, at udvikle nogle nye innovative løsninger til vores opbevaringssystemer. Vores afdeling for forskning og udvikling indledte en brugerorienteret designproces, der fokuserede på både slutbrugeren og på selve betjeningen af systemet. Resultatet efter ca. 3 års forskning, udvikling og test er et nyt elektronisk drevsystem, Compactus Dynamic II, som både omfatter nye funktioner og en app.

Vores kunder ønskede et opbevaringssystem, som er sikkert, smart, enkelt og intuitivt at betjene for den daglige bruger, samt et logisk og velorganiseret værktøj til brug for avancerede systemindstillinger og betjening!

Roland Van der Velden

Innovation Manager, Bruynzeel Storage Systems

COMPACTUS® DYNAMIC II

Compactus® Dynamic II er den nye generation af intelligente mobile opbevaringsløsninger. Systemet er udstyret med branchens mest brugervenlige brugergrænseflade, og kan nu flyttes blokvis.

Systemet leveres med en ny intuitiv brugergrænseflade, som betjenes enten ved at dreje på håndtaget eller ved at vælge gangnummer på skærmen. Den har en indbygget nærhedssensor og RF-ID / NFC læser.

Systemet har desuden ekstra sikkerhedsfunktioner, så som indbrudsbeskyttelse, blokeringsstop (MCMS), en sikkerhedsstopknap, passiv sikkerhedsfunktion, der verificerer at arbejdsgangen er tom. Hold øje med vores hjemmeside for mere information om vore nye produkter og funktioner.

Dynamic II App

Vi har også udviklet en Dynamic II app. Du kan forbinde appen til dit opbevaringssystem via WiFi, og konfigurere funktioner så som adgangskontrol, ventilations mode, energispare mode, tilslutte RF-ID tags eller kort og meget mere. Systemet har et mail rapporteringssystem, hvilket betyder at man kan indsende fejlrapporter via appen, såfremt der skulle opstå fejl i systemet.

I forrige uge blev et vellykket introduktionsmøde afholdt i Holland, med deltagelse af vores interne salgsorganisation og forhandlere fra hele verden. Under arrangementet blev Compactus® Dynamic II introduceret, hvilket også omfattede workshops og træning i systemet og dets nye forbedrede funktioner.

Det har været to fantastiske dage. Det nye Dynamic II system er en rigtig innovativ løsning med smarte funktioner, og vil helt sikkert være medvirkende til at fastholde Bruynzeel’s position som markedsleder.

Asim Zain Al-Abedeen

Commercial Manager, Nasser S.Al-Dossary Trdg.Est. Saudiarabien

Hvornår kan COMPACTUS® DYNAMIC II leveres?

Compactus® Dynamic II kan leveres fra 1. Juli 2019. Hvis du er interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte os.