Ny

Dynamic II
Control Master app

Dynamic-2-Remote-Control-app-1

Fjernbetjen dit Dynamic II -system

Vi introducerer fjernbetjeningsfunktioner i vores Dynamic II-mobilreoler. Med Dynamic II Control Master app kan brugere åbne den rigtige gang ved hjælp af en mobiltelefon eller tablet. Systemfunktioner til administration af samlinger er også integreret. Vi giver vores kunder adgang til denne brugervenlige funktion.

Bruynzeel-Storage-Systems-Compactus-Dynamic II-XTR-Remote-Control-app

Flere systemer

Fjernstyring af flere systemer som ét: Dynamic II-systemer kan integreres i et virksomhedsnetværk eller tilsluttes til en enkeltstående router.

Forbindelsen via Wi-Fi gør det muligt at forbinde flere brugere. Dette forhindrer uønskede fejl og giver en strømlinet oplevelse. Systemet tillader kun åbning af én gang ad gangen, og bruger fotoceller og Safety Master til at sikre brugerne og beholdningen.

Beholdningssystem

Dynamic II Control Master-appen har et beholdningssystem. Tilføj beholdning til hver side af gangen og se let, hvilken gang, der skal åbnes inde i appen. En søgefunktion hjælper dig med at finde den rigtige gang endnu hurtigere!

Beholdningslisten er gemt på Dynamic II og hver bruger, der opretter forbindelse til systemet, vil se den samme beholdningsliste.

Beholdning i beskyttede gange kan kun ses af brugere, der har adgang til de beskyttede gange.

Dynamic-2-Remote-Control-app-inventory

Safety Master

Fjernbetjening af et system kan skabe et sikkerhedsproblem, men takket være vores helt nye Safety Master er både brugere og beholdning sikrede.

Safety Master kontrollerer en gang, før systemet flyttes, og vender tilbage til Visuel kontrol-proceduren for at beskytte brugere og beholdning.

Har du brug for rådgivning om, hvordan du optimerer din lagerplads?

Få en gratis konsultation fra en ekspert.