I år er der sket mange forandringer, hvoraf ”den nye normal” får alle til at overveje måden vi arbejder på. For at minimere kontakt indførte regeringer over hele verden retningslinjer om social afstand. Hvordan arbejder vi i denne nye normal. Større kontorbygninger? Færre mennesker på kontoret?

Som opbevaringseksperter tror vi, at svaret kan findes ved at centralisere din opbevaring. Ved at bruge mobile kompaktreoler kan du spare op til 50% gulvplads, hvilket giver mere plads til skriveborde og social afstand.

Skab plads med din opbevaring
Ved at centralisere din opbevaring i et kompakt opbevaringssystem, sparer du 50% gulvplads sammenlignet med traditionelle opbevaringsløsninger. Denne ekstra plads kan bruges til at skabe afstand mellem skriveborde. Brug det samme kontor med det samme antal medarbejdere, men med større afstand mellem de enkelte arbejdspladser.

Floorplan Bruynzeel Storage Systems
Floorplan_new Bruynzeel Storage Systems

Begræns adgang ved hjælp af RFID
Begrænset adgang til bestemte gange kan bidrage til at stoppe spredningen af bakterier. Nogle afdelinger eller personer har kun brug for adgang til bestemte gange. Vores Dynamic II system med RFID-læser giver mulighed for at begrænse adgangen til gangene. Adgangskontrol konfigureres let i Dynamic II appen.

RFID-Scanner Bruynzeel Storage Systems

Skab zoner i dit lager
Vores opbevaringssystemer har mange konfigurationsmuligheder, ikke kun i funktionalitet, men også i design. Skift farve på bestemte hylder for at indikere en anden afdeling. Brug grafik på frontpanelerne for at indikere ventezoner eller informere om regler for social afstand.

Uanset hvad du har brug for, så organiserer vi din plads.

Frontpanel-with-warnings Bruynzeel Storage Systems

Håndfri betjening af systemet
Vores Dynamic II elektronisk betjente systemer er designet til at kunne betjenes uden brug af dine hænder. Takket være et innovativt design kan alle mobile vogne betjenes ved hjælp af din albue, hvilket forhindrer spredning af bakterier.

Handsfree-operation Bruynzeel Storage Systems

Gratis konsultation om, hvordan du organiserer din plads!