HVORDAN ER DET NU – HEDDER VI STADIG CONSTRUCTOR, QUBIQA, NORDPLAN ELLER ER DET MÅSKE BRUYNZEEL?
Navnet Bruynzeel Storage Systems A/S skaber forvirring. Lad os forklare hvordan det hele hænger sammen!

I begyndelsen af 2013 blev Bruynzeel Storage Systems A/S (arkiv- og opbevaringsdelen af Constructor Danmark A/S) og en del af Qubiqa A/S (det tidligere Nordplan A/S) lagt sammen i et nyt selskab. Dette betød et navneskifte for to af de største aktører indenfor opbevaringsløsninger i Danmark; Constructor, Qubiqa, Nordplan. Arkiv- og kontoropbevaringsdelen inden for Constructor Danmark A/S blev skilt fra i et nyt selskab under navnet Bruynzeel Storage Systems. Arkiv- og kontoropbevaringsdelen inden for Qubiqa A/S (det tidligere Nordplan) skiftede også navn til Bruynzeel Storage Systems.

Markedsledende opbevaringsspecialist
Resultatet af sammenlægningen af Bruynzeel, Constructor, Qubiqa, Nordplan er den markedsledende opbevaringsspecialist Bruynzeel Storage Systems A/S, med moderselskab i Holland og søsterselskaber i en række europæiske lande. Hvordan kan det så være, at der stadig hersker så stor forvirring omkring alle firmanavnene? Vi tror at problemet vil aftage med tiden! Det tager tid at ændre gamle, anerkendte varemærker og aktører på markedet som Constructor, Qubica, Nordplan til noget helt nyt, og så oven i købet til noget der er så svært at udtale som Bruynzeel. Desuden – for at komplicere det hele yderligere – så findes Constructor og Qubiqa stadig som koncern og varemærke inden for et andet segment med fokus på lagerindretning.

Samlede viden i disse tre selskaber
Bruynzeel så store muligheder med sammenlægningen, som lå helt i tråd med vores bestræbelser på at producere opbevaringsløsninger, der skiller sig ud i forhold til kvalitet, innovation og effektivitet. Igor La Vos, koncernchef for Bruynzeel, forklarede det på følgende måde på pressekonferencen: ”Vi ønsker fortsat at udvikle opbevaringsløsninger som virksomheder har brug for og som værdsættes af brugerne. Den samlede viden i disse tre selskaber gør os til en pålidelig samarbejdsparter på markedet. Tryghed er særdeles vigtigt for kunden i valget af leverandør og langsigtet samarbejdspartner, når det drejer sig om smarte opbevaringsløsninger” Hvad er det så for en type opbevaringsløsninger vi tilbyder og til hvilke områder?

  • Kontor
  • Bibliotek
  • Museum
  • Arkiver
  • Sundhedssektoren og apoteker