Bruynzeel Storage Systems opkøber amerikansk distributør af opbevaringssystemer

Opkøb af RDT Concepts, der har en stærk position på det amerikanske marked i Midtvesten

P R E S S E M E D D E L E L S E

Som førende inden for mobile opbevaringssystemer på det europæiske marked overtager Bruynzeel Storage Systems med hovedkontor i Panningen i Holland den amerikanske distributør RDT Concepts fra i dag. Med opkøbet styrker Bruynzeel sin position på det amerikanske marked for mobile og faste opbevaringssystemer. RDT Concepts har opbygget en stærk position på et stort antal salgsmarkeder i Midtvesten i USA gennem de sidste årtier. Det amerikanske marked for opbevaringssystemer er det største i verden.

 

Ekspansion i USA
Med opkøbet af RDT Concepts, der ligger i Ohio, vil Bruynzeel få flere kommercielle muligheder på det amerikanske marked. Indtil nu har Bruynzeel benyttet eksklusive uafhængige forhandlere i USA. At have et amerikansk kontor giver flere muligheder for at gennemføre større projekter på forskellige markeder. Bruynzeel Storage Systems har ambitionen om at øge sit salg betydeligt i de kommende år fra $ 72 millioner til $ 121 millioner i 2026. I kraft af sin størrelse og diversitet er det amerikanske marked en vigtig del af vækstplanerne. Bruynzeel overvejer at foretage flere opkøb i de kommende år på vigtige geografiske markeder, hvor virksomheden er aktiv.

Videreudvikling af RDT Concepts’ stærke position
RDT Concepts har opbygget en stærk position og et godt omdømme i de sidste årtier, som Bruynzeel ønsker at bygge videre på. Ohio har en strategisk vigtig placering med mange kunder i omkringliggende stater som f.eks. Indiana, Kentucky, Michigan, Pennsylvania og West Virginia. Desuden vil det nye firma, RDT Bruynzeel Storage Systems, fokusere på nye projekter i hele USA. Derudover vil der også blive gennemført projekter via det eksisterende netværk af distributører.

Store projekter på forskellige markeder
I USA vil Bruynzeel Storage Systems målrette store projekter mod markeder som f.eks. biblioteker, kontorer (arkiver), museer, uddannelser, myndigheder (arkiver), detail- og sundhedspleje. De vil også fokusere på det voksende behov hos (industrielle) virksomheder for at øge lagerstørrelsen for at være mindre afhængige af leverandører. Under Covid-19-krisen blev levering af vigtige dele ofte forsinket, hvilket undertiden resulterede i dyre produktionstab.

 

Om Bruynzeel Storage Systems
Bruynzeel Storage Systems er førende på det europæiske marked for mobile opbevaringssystemer til arkiver, biblioteker og museer. De udvider også inden for opbevaringsløsninger til medicinalbranchen, industrien, detailhandel og sundhedspleje. Hver Bruynzeel-opbevaringsløsning er designet og baseret på kundens specifikke behov.

Bruynzeel Storage Systems reagerer på den voksende efterspørgsel efter pladsbesparende opbevaringsløsninger, som kan opbevare en bred vifte af produkter til langt lavere omkostninger end udgifterne til etablering af helt nyt lagerområder. Lagerplads bliver mere og mere knap og omkostningstung, og med pladsbesparende opbevaringssystemer kan virksomheder skabe mere lagerkapacitet både hurtigere og mere bæredygtigt.

Bruynzeel Storage Systems blev grundlagt i 1953 som en del af virksomheden Bruynzeel, der blev kendt for sin produktion af badeværelser, døre, skabe, køkkener, gulve og blyanter. Siden 1980’erne er Bruynzeel Storage Systems blevet privatiseret. Med en produktionsproces i topklasse kan virksomheden fremstille opbevaringssystemer med et moderne design, den højeste kvalitet og de hurtigste produktions- og leveringstider.

Ud over sine egne kontorer i Europa er virksomheden aktiv gennem et omfattende netværk af distributører i Afrika, Mellemøsten, Latinamerika, Nordamerika, Australien og Asien. Alle systemer produceres på fabrikken i Panningen i Holland. Virksomheden har over 200 ansatte og samarbejder ofte med arkitekter og designere for at skabe mobile og faste opbevaringssystemer, der passer til de specifikke formål. Siden 2007 har Altor Equity Partners haft en majoritetsandel i selskabet.

Flere oplysninger:
Jasper Hunnekens
Group Marketing & Export Manager
T: +31 6 5024 3998
E: jasper.hunnekens@bruynzeel.org

Download pressemeddelelse og relateret materiale
Pressemeddelelse findes på:

  • Engelsk
  • Hollandsk
  • Tysk
  • Fransk
  • Svensk
  • Norsk
  • Dansk
PR-RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_1
PR-RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_5
PR-RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_2
PR-RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_6
PR-RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_3
PR-RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_7
PR-RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_4
RDT-Bruynzeel-Storage-Systems_Logo