Den 16. december 2020 var Bruynzeel vært for den første Bruynzeel Distributor Awards under distributørbegivenheden “2020 og fremtiden”, som fandt sted online. Bruynzeel Distributor Awards er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor Bruynzeel viser sin taknemmelighed over for distributører, der har ydet en ekstraordinær indsats i 2020.

Ved ceremonien uddeles følgende priser:

  1. The Distributor of the Year award
    Denne pris går til den bedst præsterende distributør målt i samlet omsætning.
  2. The Distributor Award of Excellence.Denne pris går til den eller de distributører, som har nået en bestemt omsætning eller har nået 30% højere omsætning sammenlignet med de tre foregående år.

Distributor of the Year award

Under online-distributørbegivenheden gik prisen Distributor of the Year til KAF Vietnam.

KAF Vietnam opnåede den højeste samlede omsætning for Bruynzeel i 2020.

Efter mere end 20 år på markedet anses KAF som den førende udbyder af opbevaringsløsninger i Vietnam med talrige succesfulde projekter til mange arkiver, biblioteker og museer over hele landet. 

Vi er stolte af ikke kun at levere udstyret, men også en samlet løsning til opbevaring – fra løsningsrådgivning til design, montage, garanti og vedligeholdelsestjenester

KAF Investment & Business Promotion Company

KAF Vietnam

Distributor Awards of Excellence

Distributor Award of Excellence tildeles 5 Bruynzeel-distributører. De har alle nået en bestemt omsætning eller har nået 30% højere omsætning sammenlignet med de tre foregående år.

Prisen gik til:

  • Dexion Asia Ltd (HK)
  • Fortisco Malaysia
  • Shenzhen Omsteel Office System Co., Ltd.
  • Dexion, spol. r.s.o.
  • Havilah Merchants Nigeria Limited

Bruynzeel ønsker alle vindere tillykke.