Vi nærmer os en af de mest intensive sæsoner i forhold til shopping. Det begynder med Black Friday, Cyber Monday og fortsætter med julen. Da der stadig er restriktioner og regler for social afstand i mange lande, vil det skabe grundlag for fortsat onlinehandel og en ændring i adfærdsmønstrene i forhold til shopping på lang sigt.

Boom inden for e-handel
Ifølge World Economic Forum har nedlukningen skabt et boom inden for e-handel. Mens stormagasiner forventes at opleve et dyk i salget på over 60%, forventes e-handlen at vokse med næsten 20% i 2020. Når det gælder juleperioden oplyser Adobe Analytics, at Black Friday og Cyber Monday handlen forventes at stige med næsten 20% i 2020 sammenlignet med den samme periode i 2019. Vi må forvente, at juleperioden i år bliver helt anderledes end tidligere år.

Udfordringer
Den øgede e-handel vil sætte forsyningskæderne under et enormt pres. Manglen på plads og kapacitet ved afhentningssteder og presset på medarbejderne der skal håndtere en større mængde pakker vil uden tvivl blive en udfordring. DHL oplyser desuden, at mængden af varer, der er købt via e-handel og siden returneres, ligger på 30% på verdensplan!

Invester i din forsyningskæde
For at håndtere denne nye e-handel æra, hvor bekvemmelighed for kunden er i fokus foreslår Deloitte, at virksomhederne investerer for at tilpasse sig disse adfærdsændringer. Det kan gøres ved at skabe en digital handelsplatform, skabe et click-og-collect system, opgradere deres forsyningskæde, gøre virksomheden kundeorienteret ved f.eks. at skabe fleksible lagerløsninger, så de kan udnytte deres fysiske butikker.

Løsninger
Hos Bruynzeel Storage Systems er vi eksperter i at skabe plads med vores bæredygtige opbevaringsløsninger. Uanset om du leder efter en opbevaringsløsning til et lager eller et pakke udleveringsssted, er vi klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som kan øge din kapacitet, spare plads og mindske dit miljøaftryk. 

Tag kontakt til en af vores opbevaringseksperter