Iceland National Museum

Der stilles særlige krav til opbevaring af museumssamlinger, da mange samlinger har stor historisk, følelsesmæssig eller økonomisk værdi. Vores museumsindretning er designet til at give let adgang til og sikker opbevaring af værdifulde samlinger. Her er et eksempel på hvad vi har leveret til Iceland National Museum.

I 2018 har vi leveret museumsindretning til Iceland National Museum, som i deres magasin havde behov  for flere skræddersyede løsninger til deres samlinger. Vi har leveret et 4 x 1,5 meter stort tekstilskab med udtræksskuffer. Et elektrisk opbevaringssystem – Compactus Dynamic pro – med mobile vogne. Nogle vogne er indrettet med gitre til opbevaring af hængende tekstiler og faner. Andre er forsynet med bøjlestænger til tekstilkapper og hatte, dybe hylder til opbevaring af store bokse eller mellemstore museumsgenstande, udtræksskuffer til små emner eller hylder til genstande i bokse.

Bruynzeel Storage Systems har mange års international erfaring i levering af opbevaringssystemer til verdens førende museer. Systemerne er perfekt tilpasset efter de krav, der stilles til moderne museer og samlinger. Bruynzeel museumsindretning bruges i museets magasiner og arkiver rundt om i verden. Ved hjælp af vores omfattende vidensbank og mange års erfaring skaber vi et perfekt reolsystem, der er skræddersyet efter dine ønsker og krav. Vores museumsindretning yder beskyttelse mod lys, støv, snavs, vibrationer og afgasning.

Læs mere i vores museumsbrochure