ELMER & PARTNER ADVOKATER, KØBENHAVN

Rullearkiv på kontoret giver effektivt arbejdsmiljø

”Mange advokatfirmaer fusionerer for at klare sig bedre på markedet. De har brug for større lokaler, som er dyre. Smart indretning fokuserer på at skabe rummelighed og spare plads, og med mobile opbevaringsløsninger er der mange penge at spare. Når besøgende kommer ind til Elmer & Partner, udbryder de spontant ”WOW”! De vil prøve knapfunktionerne af, og indser hurtigt hvor smart løsningen er.”

Gert Willerslev, partner Elmer & Partner

Ny start i nye lokaler

Elmer & Partner er et dansk advokatfirma, med kontor i det centrale København. Som fremgangsrige specialister indenfor erstatnings-, arbejds- og ansættelsesret, og med omkring 40 medarbejdere, håndteres store mængder papirer på kontoret.

Tidligere, anvendte man til opbevaring et stålskab med hængemapper, som var anbragt inde hos advokaten eller hos assistenten. Det var klodsede og upraktiske løsninger, som var besværlige at arbejde med.

Central opbevaring

Da virksomheden flyttede til nye lokaler, ønskede man at skabe et nyt, moderne og smidigt arbejdsmiljø. De nye omgivelser, skulle udnyttes på den bedst tænkelige måde, med tanke på fremtidens muligheder.

Sammen med en arkitekt, fandt man frem til den løsning vi ser i dag. Med glasvægge, opnåede man lysgennemstrømning og åbenhed mellem de forskellige kontorer. Takket være kompakte opbevaringsløsninger, kan alt materiale samles centralt og lettilgængeligt for medarbejderne. Et skræddersyet, eldrevet rullearkiv fra Bruynzeel, er blevet tilpasset efter Elmer & Partners specifikke behov, for fleksibel, men effektiv og imødekommende opbevaring. Her findes hængemappesystem og bokse blandet med hyldeopbevaring. Hyldedelen, kan flyttes og tilpasses efter indholdet, hvilket bevirker at det er nemt at skabe orden og klarhed, samt ergonomisk gennemtænkte løsninger for brugerne.

Stilfuld indretning

At bevare kontorets åbenhed og gennemskuelighed, har været en afgørende faktor, og takket være en tilpasning af højden på arkivet, opleves hele rummet som luftigt og åbent. Med paneler i farvet glas, forvandles arkivet til en toneangivende del af den skandinaviske stilrene, luftige og moderne smagfulde atmosfære, når man træder ind hos Elmer & Partner.