Bruynzeels showroom i det hollandske hovedkontor har for nylig gennemgået store forandringer. Det eksisterende ArteStore system, der var i show-roomet, passede ikke længere ind i den nye indretning. Eftersom systemet var i rigtig god stand, ville det have været en skam bare at smide det ud. Derfor besluttede vi at donere systemet til Daelzicht, en hollandsk sundhedsorganisation, der tilbyder programmer til børn, unge og voksne med psykiske handicap. I deres atelier i byen Beek skaber 60 personer kunst lige fra 3D-tegninger til malerier.

Daelzicht: En perfekt organisation til et CSR-projekt fra Bruynzeel

Daelzicht Bruynzeel Storage Systems

Daelzicht er en organisation med base i Limburg (i det sydøstlige Holland), som er specialiseret i behandling af mennesker med psykiske handicap. Konceptet er at tilbyde individuelt tilpasset hjælp, lige fra støtte i eget hjem eller dagtilbud til komplette boligløsninger. I alt har Daelzicht tre gallerier hvor kunst skabes og sælges til både organisationer og enkeltpersoner. De kan også skabe kunst på forespørgsel, endda kreative, forenklede fortolkninger af malerier af hollandske mestre. På grund af nærheden til Bruynzeel, og på grund af at det som Daelzicht står for matcher vores værdier og CSR-vision, besluttede vi at donere malerigitrene til dem.

Opbevaring af Daelzicht kunst i et ArteStore system

ArteStore systemet som tidligere var i vores show-room, består af ArteStore Penda, ArteStore Terra og ArteStore Rota udtræksrammer. Daelzicht er meget glade og yderst taknemmelige for at kunne benytte disse systemer, hvilket betyder, at de kan udstille meget mere kunst. Et godt eksempel på, hvor dejligt det er, at kunne give tilbage til samfundet, og samtidig opleve hvor taknemmelig organisationen er!

Ønsker du information om vores malerigitre?