Til trods for stigende digitalisering skal mange typer dokumenter stadig gemmes i et arkiv. Genstande af historisk værdi og juridiske dokumenter skal ofte opbevares i deres oprindelige form. Nogle organisationer opretholder fysiske arkiver pga. let og hurtig adgang til arkivalierne. Virksomheder er i stigende grad afhængige af arkivreoler til at muliggøre en effektiv opbevaring af aktiver. Dette maksimerer lagerkapaciteten på en given plads, giver sikker og kompakt opbevaring samt sikrer omkostningsbesparelser.

SÅDAN INDRETTES EFFEKTIVE ARKIVER

Fastholdelse af tilgængelighed og maksimering af lagerkapacitet går hånd i hånd, når du indretter et arkiv. Ved at vælge smarte arkivreoler kan hver kubikcentimeter i et arkivrum udnyttes optimalt og effektivt, og alle dokumenter forblive lige ved hånden. Konsulenter fra Bruynzeel Storage Systems hjælper dig med at maksimere udnyttelsen af den tilgængelige plads. Vores skræddersyede løsninger kan tage højde for døråbninger, lav lofthøjde, rør eller andre forhindringer.

STATIONÆRE ARKIVREOLER (FASTE REOLER)

Stationære arkivreoler er et godt valg til et arkiv, der regelmæssigt bruges af mange forskellige mennesker. Arkivmaterialet er let tilgængeligt for alle brugere via permanente gange, så der undgås flaskehals-problemer i arkivrummet. Bruynzeel’s stålreoler fås i forskellige længder, højder og dybder. Denne fleksibilitet har følgende fordele:

Det er let at bygge rundt om forhindringer som f.eks. døre og ventilationskanaler for optimal udnyttelse af pladsen i rummet Systemet er modulopbygget, hvilket gør det nemt at udvide eller tilpasse efter behov Hyldernes dimensioner kan tilpasses de varer, der opbevares i arkivet, så der undgås halvtomme hylder.

Kontakt Bruynzeel Storage Systems

SPAR PLADS MED MOBILE ARKIVREOLER

Mobile arkivreoler har en række fordele i forhold til stationære arkivreoler. For eksempel kræver stationære reoler en gang mellem hver reol for at få adgang til hylderne og skufferne. Mobile arkivreoler udnytter den tilgængelige plads bedst muligt ved kun at bruge en enkelt arbejdsgang, hvilket betyder at lagerkapaciteten i arkivet forøges med ca. 50%. Mobile arkivreoler kan flyttes individuelt eller sammen, hvor det er nødvendigt. Systemet kan leveres med ekstra brede gange, som er velegnet til kørestolsbrugere, uden tab af lagerkapacitet.

DOUBLE DECKER – ARKIVREOLER I TO ETAGER

Hvis gulvpladsen er knap, men der er tilstrækkelig lofthøjde i et arkiv, kan der installeres et ‘dobbeltdækker to-etagers’ system. Et sådant system øger lagerkapaciteten på et givet areal med 400 procent sammenlignet med traditionelle stationære reoler. ‘Dobbeltdækkeren’ består af to etager med nedre og øvre reoler i en enhed, som flytter sammen i tandem. Det øverste lag er ikke bærende, og man undgår derfor store og dyre ændringer i bygningens konstruktion.

OVERSIGT OVER FORSKELLIGE ARKIVERINGSTYPER

Valget af arkivreoler afhænger af den tilgængelige plads, størrelsen af de varer, der skal opbevares og antallet af mennesker, der skal have adgang til arkivet. Kortfilmen her viser konsekvenserne ved brug af hhv. stationære arkivreoler, mobile arkivreoler og dobbeltdækker reolsystemet.

ARKIVOPBEVARING AF HISTORISKE ARKIVALIER

Der er særlige krav til arkivering af historiske dokumenter. Ventilationskanaler og filtre sikrer et optimalt klima for at beskytte mod støv, snavs og mug. Ikke kun selve arkivrummet, men også arkivreoler kan tilpasses for optimalt opbevaring af en historisk arkivsamling.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få information om nyheder og trends, modtag invitationer og bliv inspireret af forskellige opbevaringsløsninger. 

Til registrering

ARKIVET AF KATRINE MADSBJERG

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?