Bruynzeel Storage Systems er ikke uerfarne med at indrette museumsmagasiner. I mange museer rundt om i verden opbevares kunstskatte i vores opbevaringssystemer. I stigende grad bliver kunstskatte fra forskellige museer anbragt i ét stort magasin.

Et godt eksempel er Kolleksjesintrum Fryslân, som administrerende direktør Alexander Collot d’Escury taler om i et interview med Richard Smit fra det hollandske magasin “Financieel Dagblad”:

“Det sparer en masse plads, når samlinger ikke opbevares separat. Der spares endnu mere plads ved at bruge kompaktreoler designet af Bruynzeel Storage Systems. Reolerne behøver kun én arbejdsgang, der kan åbnes og lukkes forskellige steder. Dette fordobler opbevaringskapaciteten og sparer omkostninger. Museer, der står over for budgetnedskæringer, som i øjeblikket opbevarer deres samlinger flere steder, er meget interesserede i mulighederne for fælles opbevaring af samlinger.”

Alexander Collot d'Escury

CEO, Bruynzeel Storage Systems

I Amersfoort (Holland) bygger Rijksmuseum, Palace Het Loo, Open Air Museum Arnhem og Cultural Heritage Agency et fælles magasin. Vores opbevaringssystemer vil også blive installeret der, så man kan opbevare de cirka 675.000 genstande sikkert.

Collot d’Escury siger om magasinet i Amersfoort:

“Dette magasin vil have en størrelse svarende til fem fodboldbaner og vil kunne rumme omkring 675.000 genstande.”

Ud over at indrette fælles magasiner er Bruynzeel Storage Systems også involveret i det første fuldt tilgængelige åbne magasin, der er ved at blive bygget i Rotterdam (Holland). Depot Museum Boijmans van Beuningen er det første magasin i verden, der vil være åbent for publikum.

Depot Museum Boijmans van Beuningen

Collot d’Escury: “Nyheden om det hollandske magasin i Boijmans Van Beuningen, kaldet the Pot, gik verden over. Det var så innovativt, at delegationer fra museer over hele verden, f.eks. Museum of Modern Art i New York, Louvre i Paris og Victoria and Albert Museum i London, kom for at se på det. Og lige siden har de vidst, hvor de kunne finde Bruynzeel. “

Andre markeder

Ud over museer bruges vores opbevaringsløsninger også i arkiver, biblioteker, kontorer, hospitaler og butikker. Især hvor pladsen er dyr eller knap, kan pladsbesparende opbevaringssystemer spare mange penge, øge opbevaringskapaciteten eller skabe plads til andre aktiviteter.

Collot d’Escury: “På et hospital koster en kvadratmeter 3000 euro. De foretrækker at bruge denne plads til patienter og ikke til opbevaring.”

Læs hele interviewet med Financieel Dagblad med CEO Alexander Collot d’Escury

Vil du gerne vide, om vores opbevaringssystemer også kan spare omkostninger, øge opbevaringskapacitet eller skabe plads hos dig? Du er velkommen til at kontakte en af vores eksperter.