Ny

Safety Master:
Sikkerhed på et helt nyt niveau

Den nye standard for sikkerhed

Vores Safety Master er designet med fokus på sikkerhed. Flere systemer i en elegant enhed, der garanterer dine brugeres og produkters sikkerhed. Vi mener, at dette er en must have-funktion for alle elektronisk drevne systemer. Derfor tilbyder vi Safety Master som en mulig standardindstilling i vores Compactus®-serie.

Download folder om Safety Master funktionen

Registrering af indtræden

PIR-sensoren (Passive infrared technology) i vores registreringssystem noterer når en person træder ind i en åben gang. LED-lyset kan aktiveres automatisk og forbliver tændt, så længe nogen eller noget befinder sig i gangen. Safety Master funktionen giver systemet besked hvis nogen er på vej ind i en gang, der er ved at lukke, og stopper systemets bevægelse, hvilket øger dine brugers sikkerhed yderligere.

Registrering af personer eller objekter

Safety Master funktionen tager et billede af en åben og tom gang. Så snart nogen vil lukke gangen, sammenligner Safety Master funktionen den aktuelle situation med det gemte billede af en tom gang. Hvis der registreres personer eller genstande (større end A5 eller 300 cm2) i gangen, lukkes gangen ikke, og systemet går til sikkerhedsprocedure.

Sikkerhedsprocedure

Systemets bevægelse stoppes, og på hver side af gangen vises et øjeikon. Brugeren skal kontrollere, at den åbne gang er tom, og kan derefter trykke begge øjeikoner væk, et ad gangen.  Denne visuelle kontrol sikrer, at brugeren kigger i gangen og fortsætter sikkert.

GDRP forenelig

Vores Safety Master følger GDPR og gemmer kun et billede af en tom gang. Billedbehandlingen udføres i enheden, hvor billede er gemt. Der er ingen download- eller eksportmuligheder.

Ønsker du vejledning om, hvordan din lagerplads kan optimeres?

Få et gratis møde med en ekspert i dit område.