SIEMENS DANMARK

Kompakt opbevaring afgørende rolle i “Siemens New Office”
I Siemens nybyggede danske hovedkontor i Ballerup udenfor København har man sparet mange kvadratmeter ved at indrette smart og anvende kontor kompaktreoler/rullearkiver fra Bruynzeel Storage Systems.

Ved at samle alt det materiale der normalt opbevares ved hvert skrivebord/arbejdsplads, i et centralt placeret kompaktarkiv i kontoret, frigøres plads. Den frigjorte plads kan i stedet bruges til f.eks. flere arbejdspladser, eller ganske enkelt bidrage til at pladsen udnyttes mere effektivt og derved mindsker behovet for flere kvadratmeter.

Kontoret har en Clean Desk Policy med flyverarbejdspladser indenfor hver arbejdsgruppe. Alle afdelinger har sin egen kompaktreol, i nærheden af de arbejdspladser de råder over. Alt er i nærheden, let tilgængeligt for medarbejderne. Ved afslutningen af hver arbejdsdag lægges alt arbejdsmateriale ind i arkivet, hvorved skriveborde og arbejdspladser efterlades rene og pæne til næste morgen.

Michael Gøtz, projektleder for Siemens kontorbyggeri i Danmark, er begejstret over fordelene ved deres opbevaringsløsning fra Bruynzeel.

”Det indlysende er, at vi har kunnet spare mange kvadratmeter byggeri, ved allerede fra start at planlægge kompakt opbevaring i afdelingerne. Dermed har vi direkte reduceret tunge omkostninger til byggeri og drift. Derudover ser vi en række andre fordele, som f.eks. at vi får et effektivt og stilfuldt kontor af høj kvalitet, der stemmer overens med vores varemærke, vi har en væsentlig større fleksibilitet end tidligere, og ikke mindst en bedre ergonomi og sundhed bland medarbejderne, idet de bevæger sig mere.”

Ikke bare projektlederen er tilfreds. Også kontorpersonalet stortrives i deres landskab og hver afdeling har frihed til at sætte sit eget præg for sin arbejdsgruppe indenfor rammerne for ”Siemens New Office”.

”I Siemens New Office er ”clean desk” et vigtigt element. Derfor skal der være optimale muligheder for at medarbejderne kan fjerne papirer, mapper etc. efter endt arbejdsdag. Her spiller de mobile arkivreoler en vigtig rolle. Hver medarbejder får egne hylder til opbevaring”.

Micheal Gøtz – Projektleder