Greif Inkasso, Tyskland

Greif-Inkasso_bruynzeel-Storage-Systems

Sundt arbejde og klimabeskyttelse er i fokus for den innovative BOB -kontorbygning; omkring 2.800 m2 nye arbejdsmiljøer til Greif Inkasso GmbH

Et sundt arbejdsmiljø og maksimal energieffektivitet er fokus for den innovative BOB -kontorbygning i Dachau, Tyskland. Med denne særlige kontorbygning skaber Greif Inkasso GmbH et attraktivt nyt hovedkvarter for virksomheden. Med denne nye bygning tog Greif Inkasso en bevidst beslutning til fordel for en bæredygtig kontorbygning.

Med et bruttoareal på næsten 2.800 m2 er denne kontorbygning den mest energieffektive kontorbygning i Bayern.

“Med BOB-konceptet kan vi implementere vores ønsker og ideer til sundt, kommunikativt og fremtidssikret arbejde og dermed betjene vores kunder optimalt”

Stephan Jender

Administrerende direktør , Greif Inkasso

Greif Inkassos nye kontorbygning er baseret på konceptet om Balanced Office Building-systemet fra den Aachen-baserede udbyder BOB AG. BOB er kendetegnet ved et fremragende indeklima, meget lave ekstraomkostninger og, på trods af sit kraftfulde kølesystem, også af de lavest mulige energiomkostninger.

Bruynzeel Storage Systems installerede Sysco® stationære arkivsystemer for effektivt at arkivere det store antal filer. Ved at bruge stationære reoler er alle filer umiddelbart tilgængelige for alle medarbejdere. Det nye, dynamiske arkiv er blevet en velorganiseret opbevaring.

Bæredygtighed er et vigtigt tema for Greif Inkasso. Bæredygtighed er også integreret i det daglige arbejde på Bruynzeel. Vi arbejder konstant for at være den mest miljøvenlige udbyder af pladsbesparende opbevaringsløsninger. Det gør vi ved løbende at forbedre vores processer. For eksempel fokuserer vi på løbende at øge procentdelen af genbrugsstål i vores materiale, til korrosionsbeskyttelse bruger vi ikke tungmetaller i vores pulverlakeringsproces, og vores produktion er klimaneutral.

Bruynzeels fokus på bæredygtighed var også en af grundene til, at Greif Inkasso valgte Bruynzeels opbevaringssystemer.

Sysco_Bruynzeel-Storage-Systems_Greif-Inkasso

Det var særlig vigtigt for os alle at sætte et udråbstegn for mere klimabeskyttelse, bæredygtighed og dermed fremtidig levedygtighed.”

Stephan Jender

Administrerende direktør , Greif Inkasso

Læs mere om bæredygtighed hos Bruynzeel

Foto: BOB AG/Johannes Vogt