OM OS

Vores vision

Vores vision er at være verdensledende inden for pladsskabende opbevaringsløsninger, der bidrager til en bæredygtig planet. I en verden, hvor plads er et knapt og værdifuldt aktiv, er vi optaget af at hjælpe organisationer over hele verden med at bruge plads på den mest effektive måde til at bevare deres værdifulde dokumenter og samlinger. Vi opnår dette ved at tilbyde pladsskabende opbevaringsløsninger, der bidrager til en bæredygtig planet.

Den til stadighed voksende befolkning og den vedvarende urbanisering øger behovet for ressourcer tæt på byområderne. Brugen af vores pladsbesparende opbevaringsløsninger reducerer det nødvendige areal og dermed brugen af naturressourcer. Behovet for færre kvadratmeter betyder færre omkostninger og har en enorm indvirkning på den miljømæssige påvirkning. Ved konstant at fokusere på virksomhedernes sociale ansvar anvender vi bedste praksis inden for energi- og vandforvaltning. I kombination med opmærksomhed på sunde materialer understøtter dette planetens bæredygtighed såvel som trivslen hos enhver, der arbejder med vores løsninger.

Virksomhedsstruktur

Organisationens historie startede i 1897. Vores historie og erfaring med opbevaringsløsninger går tilbage til 1953, da Bruynzeel begyndte at levere reolsystemer i træ. I 1970 blev de første mobilreolsystemer i stål udviklet og med succes introduceret på markedet, og det åbnede for en ny æra af muligheder for at hjælpe vores kunder med at udnytte pladsen og bevare deres værdifulde dokumenter og samlinger.

I dag tilbyder Bruynzeel Storage Systems et komplet udvalg af avancerede opbevaringsløsninger indenfor flere kundesegmenter, herunder arkiv, museum og bibliotek. Vi bruger vores kreativitet til at udvide anvendelsen af vores erfaring i nye segmenter og geografiske områder.

Som global producent, konsulent og installatør besidder Bruynzeel Storage Systems et enestående niveau af viden og ekspertise, der deles med og vedligeholdes af vores store netværk af kunder, segmenteksperter, arkitekter og designere over hele verden.

History - Bruynzeel Storage Systems

Virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er beliggende på samme adresse i Panningen, Holland, og dækker et areal på 28.700 m2. Produktionsfaciliteterne er i verdensklasse takket være et højt niveau af automatisering.

Bruynzeel Storage Systems leverer sine ydelser i ti europæiske lande gennem egne kontorer og globalt via et netværk af samarbejdspartnere i 50 lande. Disse kommercielle teams støttes af et erfarent team af projektledere og specialister, der kan oversætte vores kunders behov og forretningsmæssige problemstillinger til den ultimative løsning og sikre en fejlfri udførelse af hvert enkelt projekt.

Vi bevarer fortiden og forbedrer fremtiden

Måske er den største globale udfordring i dag, hvordan man holder planeten “i form” til fremtidige generationer. Plads bliver et knapt aktiv på grund af den fortsatte befolkningstilvækst, og de ressourcer, der kræves for at understøtte denne vækst, forårsager kritiske niveauer af giftige forurenende stoffer overalt på planeten. Det fører os til spørgsmålet: Hvordan kan pladsbesparende opbevaringsløsninger hjælpe med at reducere denne effekt og skabe en renere planet, som er bæredygtig for fremtiden?

Hos Bruynzeel Storage Systems bekymrer vi os om fremtiden. Vi ønsker at bidrage til en bedre verden med en voksende befolkning, hvor der er et stigende behov for effektiv udnyttelse af plads og naturressourcer. Vi mener, at smart opbevaring gør en forskel, både for at bevare fortiden og for at forbedre fremtiden.

Compactus Dynamic 2 XT - Bruynzeel Storage Systems
Dynamic 2 App - Bruynzeel Storage Systems

Bevarelse handler ikke kun om opbevaring af objekter eller dokumenter, det handler om at beskytte den viden og information, der er gemt i disse skatte. Viden, der kan frigøres igen for at forbedre fremtiden. Frigørelse af information er kun værdifuld, hvis vi kan lære af denne viden, og bruge den til at forbedre beslutninger, der påvirker vores hverdag.

I vores produktionsproces arbejder vi aktivt med vandforvaltning og brug af sunde materialer ved at anvende af u-olieret stål. Dette sparer ikke kun en enorm mængde vand, men betyder også, at giftige kemikalier til at rense stålet er unødvendige.

Vi bestræber os på at gøre de rigtige ting for vores planet og vores medarbejdere og have en positiv indvirkning på vores medarbejderes, deres familiers og lokalsamfundets liv.

Ved at bruge bæredygtige designprincipper reducerer vi ikke bare vores egen miljøpåvirkning. Det hjælper også vores kunder med at mindske deres miljøpåvirkning! En bedre fremtid ved at bruge vores løsninger.