SKAB ADGANG TIL UERSTATTELIGE HISTORISKE SAMLINGER

Ved at tilbyde innovativ museumsindretning.

Opbevaring af museumssamlinger stiller særlige krav, da mange har stor historisk, følelsesmæssig eller økonomisk værdi. Vores museumsindretning er designet til at give let adgang til og sikker opbevaring af værdifulde samlinger. Bruynzeel Storage Systems har mange års international erfaring i levering af opbevaringssystemer til verdens førende museer. Systemerne er perfekt tilpasset efter de behov, som der stilles til moderne museer og samlinger.
a

SAMLET LØSNING

Bruynzeel tilbyder et stort produktsortiment, der er perfekt til museumsindretning med skræddersyede løsninger til enhver genstand uanset størrelse eller type.

VERDENSOMSPÆNDENDE

Bruynzeel museumsindretning bruges i museets lagre og arkiver rundt om i verden. Ved hjælp af vores omfattende vidensbank og mange års erfaring vil vi skabe et perfekt reolsystem, der er skræddersyes efter dit behov og dine krav.

OPTIMAL OPBEVARELSE

Vores museumsindretning yder beskyttelse mod lys, støv, snavs, vibrationer og afgasning.

OPBEVARING AF MALERIER

Malerigitre eller -stativer er perfekte til arkivopbevaring af indrammede materialer og lærreder
+

STATIONÆR ELLER MOBIL

Malerigitre kan monteres på en væg eller på mobile reoler for at optimere udnyttelsen af det tilgængelige arkivareal
1

VIBRATIONER

Din samling kan opbevares i stationære reoler til malerier uden nogen risiko for vibrationer. Når pladsen er trang, er  vores flytbare reolsystem den perfekte løsning med optimal beskyttelse mod vibrationer

OPTIMAL BESKYTTELSE

Vores museumsindretning giver beskyttelse mod lys, støv, snavs, vibrationer og forurening.

OPBEVARING AF SMÅ GENSTANDE

Mange museer bruger skuffer til at opbevare små genstande. Dette har den fordel, at samlingen er beskyttet mod støv og lys, og nemt kan katalogiseres. Bruynzeel Storage Systems tilbyder et stort udvalg af skuffer, som kan anvendes til stort set alle typer små genstande og objekter.

OPBEVARING AF TEKSTILER

Tekstiler kan opbevares på forskellige måder afhængig af materiale og størrelse. For små genstande er flad opbevaring i skuffer ofte at foretrække. Når det installeres med tilføjelse af et stort tekstilvindue i skuffen, giver det et ventileret opbevaringssted for skrøbelige prøver. Større stykker er ofte bedre gemt på ruller, som kan være anbragt i skræddersyede skabe eller reoler.

OPBEVARING AF STORE GENSTANDE

Bruynzeel Storage Systems tilbyder mange muligheder for opbevaring af store genstande. Høje reoler, pallereoler eller dybe reoler kan anvendes afhængig af arten af samlingen.

SPAR PLADS MED MOBILE SYSTEMER

Ved at montere malerireoler, skabe, pallereoler eller kabinetter på et mobilt system kan et museum reducere det nødvendige gulvareal til oplagring med op til 50%.

TO SPECIELLE MUSEUMSLAGRE I ANTWERPEN

Under udformningen af det nye museumslager ved MAS besluttede kuratoren, at museet skulle indeholde et synligt opbevaringsarkiv, hvilket ville maksimere de besøgendes adgang til samlinger, der ellers ville være skjult. Så en mobil Double Decker opbevaringsløsning blev installeret, så der kunne gøres optimal brug af den tilgængelige plads. Samlingen er synlig fra det offentlige område, men er beskyttet mod beskadigelse af tråd- og glasskærme. “Dobbeltdækker”-systemet sikrer, at samlingen opbevares trygt og sikkert samtidig med at den besøgende får fuld fornøjelse af samlingen.
De vigtigste udstillingsområder i Royal Museum of Fine Arts i Antwerpen (KMSKA) opfyldte ikke længere standarderne for arkivering, herunder klimaanlægget. Det blev derfor besluttet at anvende et museumslagerhus med en konstant temperatur på 19 grader og 52 procent relativ fugtighed til opbevaring af kunstværkerne i forbindelse med renoveringen. I en periode på otte uger blev mere end 1.200 kunstværker flyttet til det nye museumlagerhus.

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?