INNOVATIVE LAGERREOLER

Forskellige virksomheder har forskellige behov for opbevaring både hvad angår volumen, design og planløsning. Bruynzeel Storage Systems reducerer omkostningerne og forbedrer effektiviteten med innovative lagerreoler og løsninger, altid med kvalitet, bæredygtighed og kundeværdi i fokus.

Et lager eller offsite-lagerområde er en praktisk virksomhedsfacilitet, der kræver enkle og effektive lagerreoler. Om det drejer sig om kunstopbevaring, biblioteksdepot, hospitals- eller fabrikslager, så kan Bruynzeels lagerreoler fordoble et lagers kapacitet. Dette optimerer pladsudnyttelsen og bidrager til at reducere ejendomsomkostninger. Bruynzeels opbevaringssystemer omfatter en lang række løsninger med stationære og mobile reoler, der er tilpasset for maksimal effektivitet.

EKSEMPEL LAGERREOLER

Double Decker

Detail- og Engroshandel beskæftiger sig dagligt med enorme mængder af materiel og ofte er plads og budget begrænset. Et opbevaringssystem i to etager er et omkostningseffektivt alternativ, der giver mere plads og bedre økonomi.

Butiksreoler

Kompakte butiksreoler kan med fordel tilpasses med forskellige frontpaneler, som passer perfekt ind og dermed blive en del af butiksindretningen. Du kan også få en individuelt tilpasset løsning med opbevaring og eksponeringsvæg på samme tid.

Sundhedssektoren

Sundhedssektoren har brug for opbevaringsplads til patientjournaler, medicin og materialer. Mobile reoler forsynet med antibakteriel belægning kan skræddersyes til at opfylde alle disse behov.

HI280 – NÅR DER ER BEHOV FOR REOLER TIL HØJ BELASTNING

HI280 er et stabilt og fleksibelt reolsystem til alle former for opbevaring. Reolen har en særlig robust konstruktion og er designet til at klare selv meget høje belastninger.

Skulle mangel på plads på et senere tidspunkt blive en udfordring, kan HI280 reolen let ændres, udvides eller placeres på vores Compactus® mobile vogne for optimal pladsudnyttelse.

FLEKSIBILITET ER NØGLEORDET!

Når jeres behov ændres, kan HI280 ændres med dem. Vælg blandt vore standardkomponenter eller lad os skabe en skræddersyet løsning der passer til jeres behov.

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?