Bruynzeels produkter er i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder, og de er førende, hvad angår certificering af uafhængige eksperter inden for dette område.

RAL-RG 614

RAL-certifikatet garanterer vores opbevaringssystemers overordnede kvalitet og sikkerhed. Standarderne for overholdelse af RAL bestemmes uafhængigt af en leverandør. Standarderne administreres af det Tyske Institut for Produktkontrol og Certificering (German Institute for Quality und Kennzeichnung eV). Kvaliteten overvåges regelmæssigt af en uafhængig organisation. Hvert produkt kontrolleres flere gange årligt. Inspektionerne finder sted på fabrikken og onsite. Det omfatter også inspektioner af installerede produkter.

RAL-certificerede produkter

Sysco 810 en 820 Movable office cabinets

 • Compactus® Original XT
 • Compactus® Dynamic (Pro) XT

Mobile archive cabinets

 • Compactus® Original XTR
 • Compactus® Dynamic (Pro) XTR

IEC 60950

IEC (International Electrotechnical Commission) er den førende organisation, der forbereder og udgiver standarder for alle elektriske, elektroniske og relaterede teknologier. IEC 60950 sikrer sikkerheden for IT-udstyr med vekselstrømseffekt eller batterier, inklusive udstyr til virksomheden og tilhørende udstyr, med en nominel spænding på mindre end 600 volt.

IEC 60950-certificerede produkter

Movable office cabinets

 • Compactus® Dynamic (Pro) XT

Mobile archive cabinets

 • Compactus® Dynamic (Pro) XTR

CERTIFIED SAFETY (GS)

GS-certificeringen sikrer, at produkter overholder tyske og (eventuelt) europæiske retningslinjer for sikkerhed. GS står for Geprüfte Sicherheit (afprøvet sikkerhed). Om produkterne overholder europæiske sikkerhedsstandarder og er afprøvet og kontrolleret af en statslig godkendt og uafhængig organisation.

GS-certificerede produkter

Painting shelves

 • ArteStore Terra
 • ArteStore Rota

Sysco 810 en 820 Movable office cabinets

 • Compactus® Original XT
 • Compactus® Dynamic (Pro) XT

Mobile archive cabinets

 • Compactus® Original XTR
 • Compactus® Dynamic (Pro) XTR

CE-MARKERING (EN 15095)

Elektriske systemer skal juridisk være, så sikre som det er muligt. I Europa blev maskindirektivet 2006/42/EEC lavet med dette mål for øje. I dette direktiv er kravene til vores produkter beskrevet i en produktspecifik standard, EN 15095. For at få en CE-mærkning skal dokumenteret bevis for at produktet overholder de relevante krav være tilgængeligt. Vores salgsorganisation leverer en CE-overensstemmelseserklæring sammen med planlægningen for at angive, at produktet overholder standarderne og en juridisk bindende underskrift, der signerer og garanterer vores ansvar.

CE-certificerede produkter

Movable office cabinets

 • Compactus® Dynamic (Pro) XT

Mobile archive cabinets

 • Compactus® Dynamic (Pro) XTR

ISO 9001 EN ISO 14001

ISO 9001 standarden giver retningslinjer for kvalitetssystemet og måden, hvorpå organisationen benytter denne kvalitetspolitik. Derudover giver standarden retningslinjer for at sikre og forbedre processer, der er vigtige for at øge kundetilfredsheden. Virksomheder, der opfylder ISO 9001 standarden, har en bedre forståelse for og bedre kontrol med forretningsprocesser. Dette fører til fokuseret og fortsat forbedring med det endelige mål at sikre et højere kundetilfredshedsniveau.

ISO 14001 standarden giver retningslinjer for miljøledelse i en organisation med særligt fokus på kontrol og forbedring af miljøpolitik. Virksomheder, der opfylder ISO 14001 standarden, har en bedre forståelse for og bedre kontrol med processer relateret til miljøet. Dette fører til målrettede og konstante forbedringer, så man kan minimere miljøbelastningen.

ISO 9001 og ISO 14001 standarderne er fastsat af ISO (International Organisation for Standardisation). Denne organisation er et fælles initiativ på foranledning af organisationer for nationale standarder i 156 lande. Om virksomheder overholder standarderne overvåges regelmæssigt igennem interne auditeringer og en årlig ekstern auditering udført af en uafhængig organisation. For Bruynzeel er denne uafhængige organisation det uafhængige Bureau Veritas. Fabrikken for Bruynzeels opbevaringssystemer er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?