VORES FORPLIGTELSE TIL KVALITET

Hos Bruynzeel Storage Systems er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Denne prioritering kræver en høj grad af fokus på kvalitet. Uanset om det drejer sig om udvikling af innovativ teknologi eller kunderådgivning, så stræber vi efter en kontinuerlig procesforbedring, og er altid fokuseret på at levere merværdi for vores kunder. Vores engagement i kvalitet fremgår tydeligt af vores løsninger, vores processer og vores arbejdsmiljø.

Som medlem af Verband Lagertechnik Betriebseinrichtung – en gruppe af førende tyske producenter, er vores mål at forbedre udviklingen af standarder på økonomisk, teknisk og juridisk plan, at bidrage til sikkerhed og kvalitet.

VORES KVALITETSCERTIFICEREDE LØSNINGER

Bruynzeel’s produkter er i overensstemmelse med international kvalitetsstandarder og certificeret af førende uafhængige eksperter på området.

Sysco®

Stationære reoler

Compactus® Original

Mobile reoler, hånddrevne

Compactus® Dynamic Pro

Mobile reoler, el-drevne

Artestore

Museums løsninger

IEC 60950

The International Electrotechnical Commission (IEC) er den førende organisation, der forbereder og offentliggør internationale standarder for alle elektriske, elektroniske og beslægtede teknologier. IEC 60950 garanterer sikkerheden for IT udstyr med vekselstrøm eller batterier, herunder forretningsmateriel og tilhørende udstyr, med en nominel spænding på under 600 volt.

.

Certificeret Sikkerhed (GS)

GS certificeringen sikrer, at produkter overholder de tyske og (hvis tilgængelige) europæiske sikkerhedsretningslinier. GS står for Geprüfte Sicherheit (testet sikkerhed) – om produkter overholder de europæiske sikkerhedsstandarder, testes og kontrolleres af en statsautoriseret, uafhængig instans.

CE-Mærkning (EN )

Elektriske systemer skal være så sikre som muligt. For at sikre dette i Europa blev Maskindirektivet 2006/42/EC oprettet. I dette direktiv beskrives kravene til vores produkter in en produktspecifik standard, EN 15095. For at få et CE-mærke skal dokumentation for at produktet opfylder relevante krav være til rådighed. Vores organisation leverer en CE-overensstemmelserklæring, som angiver, at produktet overholder denne standard og med en juridisk bindende underskrift garanterer vores ansvar.

RAL-RG 614

RAL certifikatet garanterer den overordnede kvalitet og sikkerhed for vores opbevaringssystemer. Standarderne for overholdelse af RAL fastsættes uafhængigt af en leverandør. Standarderne administreres af German Institute for Product Control and Certification (German Institute für Quality und Kennzeichnung eV). Kvaliteten overvåges regelmæssigt af en uafhængig instans. Alle produkter kontrolleres flere gange om året. Inspektioner finder sted på fabrikken og omfatter også inspektion af installerede produkter.

VORES KVALITET I VIRKSOMHEDSPROCESSER

ISO 9001 standarden giver retningslinier for kvalitetssystemer og den måde som organisationen bruger disse. Derudover giver standarden retningslinier for hvordan processer, der er vigtige for at øge kundetilfredsheden, sikres og forbedres. Virksomheder der opfylder ISO 9001 standarden har bedre forståelse for, og bedre kontrol med forretningsprocesser. Dette fører til fokuseret og løbende forbedringer, med det mål, at sikre et højt niveau af kundetilfredshed.

VORES KVALITET I MILJØFORVALTNING

ISO 14001 standarden indeholder retningslinier for en organisations håndtering af miljøhensyn, med særlig vægt på kontrol og forbedring af miljøpolitikken. Virksomheder, som opfylder ISO 14001 standarden, har bedre forståelse for og bedre kontrol med miljørelaterede processer. Dette medfører målrettede og løbende forbedringer for at minimere miljøbelastningen.

ISO 9001 & ISO 14001

ISO 9001 og ISO 14001 standarderne er defineret af International Organisation for Standardisering (ISO). ISO er en verdensomspændende sammenslutning af nationale standardiseringsorganer (ISO medlemmer) fra 156 lande. Virksomheder der opfylder ISO kravene overvåges jævnligt gennem interne revisioner og en årlig ekstern revision af en uafhængig instans, for at sikre at de overholder standarderne. For Bruynzeel Storage Systems i Europa, foretages den årlige revision af det uafhængige organ Bureau Veritas. Bruynzeel  er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønskes mere information om Bruynzeel Storage Systems løsninger?