KONTORENHEDEN – CENTRAL KONTORINDRETNING

Opbevaringsløsningen på kontoret har skiftet status i det moderne kontormiljø. Individuel opbevaring forsvinder og samles i stedet på en central placering. Kontorindretning på moderne kontor har en skræddersyet opbevaringsenhed der bliver det centrale mødested for alle.

Kontorindretning ændres hele tiden. Selvom vi stadig er langt fra det papirløse kontor, har øget digitalisering betydet, at brugen af papir på vores kontorer er faldet drastisk. Arbejdspladserne bliver mere fleksible, og mange indfører regler om ‘rent skrivebord’. Som følge af dette er behovet for arkivering og opbevaring i et moderne kontormiljø også ændret. På kontoret er løsningen en komplet skræddersyet kontorenhed, der fungerer som både mødested og opbevaringsområde, og derved opfylder kravene for den moderne, fleksible kontormedarbejder.

PAPIR PÅ KONTORET

Bruger dine ansatte mindre papir? Ved indretning af et moderne kontor kan behovet for arkiveringsplads variere fra nogle få centimeter til flere meter pr. medarbejder. Det afhænger af sektoren, branchen eller virksomheden. Mange mennesker bruger stadig papir dagligt. Med regler om ‘rent skrivebord’ kræves en opbevaringsløsning ved slutningen af arbejdsdagen.

Hver virksomhed har på afdelingsniveau et lager af manualer, studiebøger og delte filer. Disse dokumenter kræver en central arkiveringsplads, hvor de er tilgængelige for alle medarbejdere i afdelingen.

PERSONLIGE EJENDELE PÅ KONTORET

Tænk på de personlige ejendele, som du har med på arbejde: Overtøj, cykelhjelm, sportstøj, bærbar computer, mobiltelefon, pung eller taske. På et fleksibelt kontor giver en skræddersyet kontorenhed et centralt sted til opbevaring af personlige ejendele. For eksempel kan vores mobile kontorskabe skræddersyes med garderobeskabe og bøjlestænger til værdigenstande og tøj. Kontorindretning når det er bedst!

Mere information om Bruynzeel Storage Systems kontorindretning.

SKAB 50% MERE KONTORPLADS

I et mobilt opbevaringssystem er der kun behov for én gang, hvilket giver dig ca. 50% mere plads i forhold til traditionelle opbevaringssystemer. Og da mindre gulvplads optages, betyder et mobilt opbevaringssystem desuden, at du sparer på omkostningerne ved belysning, rengøring og sikkerhed. En kontorindretning, der sparer dig energi og opretholder din konkurrenceevne.

KONTORSKABE

Et ryddeligt kontor ser flot ud og giver et roligt arbejdsmiljø. Vores stilfulde sortiment af kontorskabe fås i forskellige farver og design og vil hjælpe med til at organisere din plads mere effektivt.

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?