Panningen (NL), 16. marts 2022

Bruynzeel hjælper med at dyrke grøntsager i bygninger i Paris

Bruynzeel Storage Systems, den europæiske markedsleder indenfor pladsbesparende opbevaringsløsninger,
leverer mobile opbevaringssystemer til dyrkning af grøntsager i ledige bygninger til den franske virksomhed Champerché. Det drejer sig om et tidligere parkeringshus på 1.300 m2 i en vestlig forstad til Paris (Sartrouville). Her dyrkes aromatiske urter, grøntsager og frugt. Vertikalt landbrug gør det muligt at dyrke næsten alle typer afgrøder indendørs, hvor som helst i verden. Det langsigtede mål er at hjælpe Paris regionen med at blive selvforsynende ved at dyrke friske fødevarer af høj kvalitet på en bæredygtig måde.

 

Vertikal stadsodling Champerche_bruynzeel-storage-systems

Lovende vertikalt landbrug

Dyrkning af afgrøder i bygninger og i flere lag over hinanden er også kendt som vertikalt landbrug. Disse lukkede og kontrollerede miljøer sikrer stabile forhold hvor afgrøder dyrkes ved hjælp af avancerede dyrkningsmetoder. På den måde er der behov for 90% mindre vand og et meget mindre dyrkningsareal (10-20 x mindre) end ved traditionelt landbrug. Da brug af pesticider er unødvendig er der desuden ingen forurening af jord og luft. Sidst men ikke mindst bliver behovet for forurenende transport kraftigt reduceret ved at producere lokalt (urbant landbrug).

 

Champerché er en fransk virksomhed der siden sin grundlæggelse i 2017 har fokuseret på urbant landbrug. Bruynzeel leverer opbevaringssystemer til Camperché til de stabel- og flytbare hydroponiske systemer. Brugen af mobile reoler garanterer et højere udbytte pr. m2. Disse systemer er specifikt designet til at rumme planter, vand og ventilationssystemer.

At dyrke afgrøder vertikalt giver mange fordele. Dyrkning af afgrøder i flere lag over hinanden i bygninger muliggør en bæredygtig, effektiv og fuldt kontrolleret dyrkning. I mange byer, står et stort antal erhvervs- og kontorbygninger tomme. Ved at bruge disse bygninger til vertikalt landbrug skabes en sikker, sund og bæredygtig metode til at forsyne den hurtigt voksende befolkning i byerne med lokalt producerede friske fødevarer. Vi ønsker med vores systemer at bidrage til den hurtige vækst af denne form for lokal og bæredygtig jordbrug, ved kraftigt at reducere fodaftrykket. Vi kalder dette: ”Skab plads til en sund planet.”

Alexander Collot d'Escury

CEO, Bruynzeel Storage Systems

Perfekt egnede opbevaringssystemer til vertikalt landbrug

På grund af sin robusthed og effektive pladsudnyttelse er Bruynzeels opbevaringssystemer perfekt egnede til vertikalt landbrug. Ved at tilføje nethylder, LED belysning og et vandingssystem til et mobilt opbevaringssystem kan de vertikale landbrugssystemer hurtigt gøres operationelle til en relativt lav pris. Brugen af flytbare opbevaringssystemer i et konditioneret rum er afgørende for et højt udbytte pr. m2.

Vertikal stadsodling Champerche_bruynzeel-storage-systems
Vertikal stadsodling Champerche_bruynzeel-storage-systems

Om Bruynzeel Storage Systems

Bruynzeel Storage Systems er markedsleder på det europæiske marked for intelligente og pladsbesparende opbevaringssystemer til arkiv-, biblioteks- og museumssegmentet. Virksomheden fra Panningen (North Limburg) er også hurtigt voksende indenfor opbevaringsløsninger til medicinalindustri, industri, detailhandel, urbant landbrug og hospitaler. Plads bliver til stadighed mere knap og dyr internationalt. Ved hjælp af pladsbesparende og mobile opbevaringssystemer, kan ønsket om at skabe plads realiseres meget billigere, hurtigere og mere bæredygtigt end ved nybyggeri.

 

Bruynzeel Storage Systems blev grundlagt i 1953 som en del af Bruynzeel-gruppen, der voksede til en internationalt førende producent af badeværelser, døre, skabe, køkkener, gulve og blyanter. Bruynzeel Storage System blev privatiseret i 1980’erne. Med sin “bedste-i-sin-klasse” produktionsproces, leveres opbevaringssystemer af høj kvalitet både hvad angår design og holdbarhed, med den hurtigst muligt produktions- og leveringstid. Siden 2021 har virksomhedens egne forretningsaktiviteter været klimaneutrale og Bruynzeel er førende inden for bæredygtighed.

Ud over egne kontorer i Europa og USA opererer virksomheden gennem et omfattende distributionsnetværk i Afrika, Mellemøsten, Latinamerika, Nordamerika, Australien og Asien. Alle systemer bliver produceret på fabrikken i Panningen. Virksomheden har mere end 200 ansatte og alle Bruynzeel opbevaringsløsninger er designet og baseret på kundens specifikke behov.

Fem-utmarkande-fakta-om-Bruynzeel-fabriken_Bruynzeel-Storage-Systems

Siden august 2021, har det hollandske private firma Gilde Equity Management (GEM) haft en majoritetsandel i selskabet. Med Gilde’s støtte kan Bruynzeel fremskynde eksekveringen af sin internationale vækststrategi ved at øge sin aktivitet på eksisterende og nye geografiske markeder, udvikle nye lovende segmenter og styrke sin ledende position i bæredygtige produkter og processer. Målrettede opkøb i geografiske nøgleområder og -segmenter er en del af vækststrategien.

For yderligere information:              
Bruynzeel Storage Systems

Jasper Hunnekens
Group Marketing & Export Manager

Mobile: +31 6 5024 3998
Email: jasper.hunnekens@bruynzeel.org
Website: www.bruynzeel-storage.com

Billeder via link: