1. Reducer miljøpåvirkningen
Stål er normalt olieret, når det forlader stålværket. Når stålet forarbejdes i en produktionsproces skal olien fjernes. Dette gøres ved hjælp af en blanding af vand og kemikalier, hvilket resulterer i forurenet slam. På vores fabrik bruger vi ikke olieret stål, hvilket betyder at vi ikke behøver vaske stålet med kemikalier. Vi hjælper med at passe på miljøet og arbejder kontinuerligt for at reducere vores CO2 udledning. Dette for at minimere den påvirkning vores fabrik og produktionsproces har på miljøet. Med energibesparende tiltag på fabrikken har vi sparet masser af gas, vand og el de seneste år, og fortsætter med at gøre det.

2. Fra London til Dubai
Vores fabrik er en af de mest moderne fabrikker i Europa. På grund af den høje effektivitets- og automatiseringsgrad kan vi producere ekstremt høje volumener. Den høje produktionskapacitet fører til 15 km opbevaring hver dag. 5.500 km fuldt udrustede produkter om året, svarende til afstanden fra London til Dubai!

3. Garanteret ingen rust på vores reoler
Vores pulverlakeringsproces er unik i produktionsprocessen. Vi er en unik producent, fordi vi pulverlakerer stålet inden det formbøjes. Dette garanterer en 100% belægning med den bedste og mest jævne fordeling, og betyder at stålet ikke kan ruste. Desuden bidrager denne produktionsproces til det bedste og mest æstetiske produkt på markedet, fordi der ikke er nogen områder der ikke er pulverlakerede.      

4. Kort leveringstid
Vores fabrik er udstyret med en stor andel af automatiserede maskiner, som understøtter ordrestyret produktion. Selv om vi har mere end 5000 konfigurationer af vores produkter, så giver vores effektive maskinpark os mulighed for at producere alle produkter på fabrikken. Dette resulterer i korte leveringstider. Ved bestilling af et standardprodukt, vil levering finde sted indenfor nogle få uger.

5. Viden er magt
Viden er et af de mest værdifulde aktiver i en virksomhed. Vi er stolte over at langt de fleste af vores fabriksmedarbejdere har over 15 års erfaring. At bevare kundskaben i huset betyder, at vi hele tiden kan forbedre den kvalitet vi leverer. Ved at investere i vores medarbejdere forbliver vi innovative og klar til fremtiden.