VORES CSR FILOSOFI

Man kan vælge at betragte vores sociale ansvar CSR som en “hovedret” eller som “tilbehør” alt efter hvor væsentlig en rolle CSR spiller, i forhold til den måde man driver virksomhed på. Selv om der ikke er noget galt med et højt niveau af social ansvarlighed som “tilbehør”, anser vi hos Bruynzeel vores sociale ansvar som en af grundpillerne i vores forretningsmodel.

Det betyder, at vi i alle henseender anser CSR for, at være en vigtig ingrediens i vores “hovedret”.

PRIMÆRE MÅL

At levere løsninger i henhold til en cirkulær økonomi

SEKUNDÆRE MÅL

Indenfor rammerne at maksimere den inklusive økonomi

LANGSIGTET AMBITION

I 2025 ønsker vi, at arbejde i henhold til modellen for cirkulær økonomi. For at kunne opfylde denne ambition, vil vi ved udgangen af 2020 have fastlagt en realistisk plan for løsninger og processer.

HURTIGE FACTS

I årtier har vi arbejdet på at minimere den miljøbelastning, der er forårsaget af vores virksomhed og vores produkter. Det er en løbende indsats, som vi ønsker at holde dig orienteret om.

VORES PARTNERE OG RÅDGIVERE

Når en cirkulær økonomi skal formes, er vi opmærksomme på, at vi kun er en af mange parter, som kan bidrage positivt til den nye økonomi. For at opnå succes i denne udfordrende proces er partnerskaber derfor af største betydning.

Sammen med vores partnere og rådgivere har vi taget de første betydningsfulde skridt. Og der skal tages mange flere i fremtiden.

ARBEJDSMILJØ

Bruynzeel Storage Systems er en omsorgsfuld virksomhed. Ud over at agere i henhold Arbejdsmiljølovens bestemmelser, mener vi, at en afgørende forudsætning for en fortsat velfungerende og succesfuld organisation er, at sørge for at vores medarbejdere kan arbejde sikkert og føle sig trygge. Sundhed og sikkerhed hos Bruynzeel omfatter ikke blot en aktiv indsats for at undgå enhver form for fysisk risiko, men også en bestræbelse på, at stimulere både engagement og velvære for både Bruynzeels medarbejdere og deres familier.

RESPEKT FOR MILJØET

Når man kigger længere ind i det 21. århundrede, ser man, at der venter verden et utal af udfordringer. For at imødekomme en voksende verdensbefolknings behov – med begrænsede ressourcer på en planet der allerede er under pres – ser vi hos Bruynzeel Storage Systems det som vores ansvar, at overgå til en cirkulær økonomi, for at en bæredygtig fremtid kan blive virkelighed. En fremtid uden affald i symbiose med vores miljø og ressourcer. En fremtid hvor ethvert produkt er designet til at kunne genbruges. En fremtid hvor forskellige materialer og produktionsmetoder er omhyggeligt tilpasset til at kunne udnytte alle ressourcer optimalt.

Reducering af affald

I stedet for at betragte biprodukter, beskadigede eller uønskede produkter som ‘affald’, anser vi det for at være råmateriale, næringsstoffer til en ny produktionscyklus.

FOKUS PÅ HØJ KVALITET

Hos Bruynzeel sætter vi standarden højt, når det gælder produkter i top kvalitet. Som det fremgår af vores mange certificeringer fra uafhængige eksperter på området, opfylder og overgår vores produkter førende internationale kvalitetsstandarder.

PERSONALEUDVIKLING

At tiltrække, udvikle og fastholde velkvalificerede medarbejdere er vigtigt for os. For at opnå dette, tilbyder vi vores medarbejdere at deltage i trænings- og uddannelsesprogrammer. Vi håber gennem dette tiltag, at løbende stimulere og udvikle personalet proffessionelt såvel som personligt til gavn for både arbejdslivet og for ‘livet efter Bruynzeel’.

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?