VORES KERNEVÆRDIER FØRER OS FREMAD
Bruynzeel Storage Systems har salgskontorer i 9 europæiske lande, og har globalt et distributørnetværk i 43 lande. Vores skræddersyede opbevaringsløsninger hjælper virksomheder indenfor sygepleje, museum, bibliotek og arkiv med at spare plads og penge gennem intelligent design. For os er kunden i centrum, og vores mål er at effektivisere og forøge opbevaringskapaciteten for vores kunder. Vi når vores mål gennem teamwork i samklang med et stærkt socialt ansvar for både menneske og miljø.

SOM PRODUCENTER HAR VI ET PRODUCENTANSVAR
Vi hos Bruynzeel Storage Systems ser det som vores ansvar, at bevare miljøet for fremtidige generationer. Dette indebærer, at vi konstant forbedrer vores processer, så miljøpåvirkningen reduceres. CSR (Corporate Social Responsibility) er en proces, hvor vi kontinuerligt stræber efter en god balance mellem mennesker og jorden. Ved at investere i vores virksomhed, udvikling af vores medarbejdere og udvikling af intelligente opbevaringsløsninger, bidrager vi med en vigtig merværdi til vores miljø.

CERTIFICEREDE I KUNDETILFREDSHED OG FORMINDSKET MILJØPÅVIRKNING
Bruynzeel Storage Systems har en række certificeringen indenfor både kvalitet og sikkerhed for vores produkter. To vigtige certificeringer for virksomheden, som går hånd i hånd med virksomhedens kerneværdier, er standarderne ISO 9001 og ISO 14001, som fabrikken i Panningen, Holland er certificeret med.

ISO 9001-standarden giver retningslinjer for kvalitetssystemet, og for hvordan organisationen anvender denne kvalitetspolitik, samt retningslinjer til at sikre og forbedre processer, som er vigtige for kundetilfredsheden. Virksomheder der opfylder ISO 9001-standarden har en bedre forståelse og en bedre styring af forretningsprocesser. Dette medfører en fokuseret og kontinuerlig forbedring med det slutmål at sikre en høj grad af kundetilfredshed.

ISO 14001-standarden giver retningslinjer for en organisations miljøhåndtering med særligt fokus på kontrol og forbedring af miljøpolitikken. Virksomheder der opfylder ISO 14001-standarden har en bedre forståelse for og kontrol af miljørelaterede processer. Dette giver målbare og kontinuerlige forbedringer til at minimere miljøbelastningen.

Standarderne ISO 9001 og ISO 14001 defineres af ISO, den Internationale Standardiseringsorganisation. Organisationen er et fællesinitiativ fra nationale standardiseringsorganer i 156 lande. For at se om virksomhederne lever op til disse krav og standarder foretages regelmæssige opfølgninger via interne undersøgelser, samt en årligt ekstern undersøgelse af et uafhængigt organ.