s

SERVICE

Ring indenfor almindelig arbejdstid:

Tlf: +45 46 33 00 20

SERVICEKONTRAKTER

Ved at indgå en af vore serviceaftaler vil dit system få den bedst mulige pleje. Vi kan endda skræddersy en serviceaftale efter dine ønsker og krav.

OMBYGNING / OPGRADERING

Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor ombygning og/eller opgradering af alle typer kompaktreoler, herunder Nordplan / Qubiqa.

b

LEASING

Du kan vælge at lease et Bruynzeel opbevaringssystem, hvor du betaler et fast månedligt beløb uden krav om udbetaling. Kontakt os for yderligere information.
Bruynzeel Storage Systems tilbyder en række servicekontrakter for at holde dit kompakte arkiv i den bedst mulige stand. Alle kontrakter er baseret på vores fabriksgaranti. Derudover kan du vælge, hvilket niveau du ønsker at tilføje ved at vælge en af vores 2-, 3-, eller 4-stjernede kontrakter. Som en 100% skræddersyet mulighed findes der endda en 5-stjernet kontrakt.

SYMBOLFORKLARING

HVILKEN SERVICEKONTRAKT SKAL JEG VÆLGE?

Det afhænger af hvor meget teknisk arbejde du selv kan eller vil udføre. Desuden er det vigtigt at vurdere størrelsen og omfanget af systemet og dets anvendelse. Der bør tages hensyn til, hvor ofte man skal have adgang til lageret, og hvor hurtigt man har behov for hjælp. Hvis du køber et nyt system, kan vi rådgive dig om mulighederne. Har du allerede et Bruynzeel-system? Så kan vi foreslå det bedste alternativ for fortsat vedligeholdelse af din installation.

HVILKE MULIGHEDER HAR JEG?

For alle stjerne kontrakter er standard udkald, arbejdsløn ifm. reparation og reservedele til driften dækket. Forskellene ligger i responstid, fri adgang til opgraderinger og et årligt serviceeftersyn iht. EN15095 uden ekstra omkostninger. De femstjernede skræddersyede kontrakter giver fuld fleksibilitet og kan tilpasses individuelle krav. Er du stadig i tvivl? Kontakt os, vi hjælper dig gerne.

FABRIKSGARANTI

Vores standardgaranti gælder for alle Bruynzeel-systemer i en periode på 12 måneder eller længere, hvis det kræves af loven. Vi tilbyder en specifik garanti på 20 år på skinner og hjul. Den eneste betingelse for garantien er, at der udføres regelmæssig vedligeholdelse af systemet i overensstemmelse med de retningslinjer, der står beskrevet i manualen. Du kan vælge selv at udføre denne vedligeholdelse eller overlade det til Bruynzeel. En serviceaftale er en enkleste måde at sikre at alt er i orden.

Egen vedligeholdelse

Umiddelbart efter installationen giver vores teknikere en kort introduktion til systemet, og herunder opstarten. Vælger du selv at vedligeholde systemet, anbefaler vi et komplet kursus for at sikre, at dine medarbejdere har en god forståelse for alle anlæggets funktioner. Kurset giver et indblik i driften, de forskellige indstillinger og vedligeholdelsen af dit lagersystem. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Outsourcing til Bruynzeel

Med en Bruynzeel-serviceaftale kan du være sikker på, at dit lagersystem kontrolleres regelmæssigt. Der udføres test for at opretholde systemets funktionalitet og sikkerhed. Nødvendige reparationer udføres uden beregning.

For elektroniske systemer garanterer Bruynzeel overensstemmelse med EN15095 som en del af hver serviceaftale.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?

KVALITET

Før et Bruynzeel lagersystem forlader fabrikken i Panningen, gennemgår hver komponent en grundig kvalitetskontrol. Systemet monteres derefter på stedet af certificerede installatører. På den måde opnår vi de højest mulige kvalitetsstandarder. Med tiden kan dele dog slides eller beskadiges ved brug. For at sikre en stabil drift tilbyder vi derfor række forskellige serviceaftaler.