Kompaktarkiv, rullevogne, flytbare reoler, rullereoler og kompaktreoler. Kært barn har mange navne, men hvad er det egentlig vi kalder rullereoler og kompaktreoler?

Spar op til 50% plads med kompaktreoler

Kompaktreoler
Ønsker man at udnytte den plads man har til rådighed bedst muligt, kan man forøge sin opbevaringskapacitet med 100% eller mere ved at vælge kompaktreoler. I modsætning til traditionelle faste reoler, er kompaktreoler monteret på flytbare vogne der kører på skinner i gulvet. Når man har brug for adgang til en bestemt reol, flyttes de øvrige reoler til siden, således at der skabes en arbejdsgang præcis der hvor der er behov for det. ”Døde” arealer som ellers kun ville være blevet brugt som midtergang udnyttes til opbevaring, hvorved man får et omkostnings- og udnyttelseseffektivt alternativ, eftersom enhver dyrebar kvadratcentimeter udnyttes maksimalt.

Double Decker – 2 etager
Med højt til loftet kan du på samme måde bygge i 2 etager og dermed firedoble din kapacitet. Reolerne i kompaktarkivet flyttes lige så enkelt manuelt som ved hjælp af et elektronisk betjeningspanel.

Hvem har brug for et kompaktarkiv og hvilken form for opbevaring har du brug for?
Kompaktarkiver anvendes ofte som kontoropbevaring, museums opbevaring, i biblioteker, sygehusdepoter, butikslagre, eller effektiv arkivinretning Hvor som helst man ønsker en smart, sikker og effektiv opbevaring! Materiale, farve og design kan leveres fra vores standardsortiment eller på baggrund af kundens ønsker og behov. Vi står for kvalitet, teamwork og bæredygtighed, og leverer til både små og store virksomheder. Kunden er altid i centrum.