WARWICKSHIRE MUSEUMS COLLECTION CENTRE, UK

Heritage & Culture Warwickshire, der er ansvarlig for hele den store samling der tilhører museerne i byen Warwick, søgte hjælp hos Bruynzeel Storage Systems samt Harrow Green – et flyttefirma med speciale i håndtering af museumsgenstande – for at finde en løsning til etablering af et nyt center for museernes samlinger. De nuværende lagerfaciliteter var gamle og opfyldte slet ikke vor tids krav til opbevaring. Målet var at opgradere til en ny moderne facilitet, hvor alt materiale fra det gamle sted opbevares korrekt – og reservere plads til udvidelse.

Rob Dakin (Bruynzeel Storage Systems UK) arbejdede sammen med kunden gennem flere år og derefter med flyttefirmaet. Da Bruynzeel havde etableret en opbevaringsløsning, kunne flyttefirmaet finde ud af, hvilken genstand der skulle være på hvilken hylde. Samlingerne omfatter genstande inden for geologi, arkæologi, beklædning og tekstiler, social historie, herbarium og arkiverede dokumenter.

Levering fra Bruynzeel Storage Systems

  • Stationære og mobile Sysco reoler med forskellige profiler

  • Stationære og mobile Longspan reoler
  • Vægmonteret Artestore til ure

  • Mezzanin-dæk

  • Vareelevator
  • Særlig opbevaring på grenreoler

  • Ekstra brede skuffer til opbevaring af beklædning

Bruynzeel varetog også flytningen af nogle eksisterende systemer, som blev anset for gode nok til at blive opgraderet, så kunden kunne reducere sine omkostninger.

Projektet til 230.000 £ blev leveret i slutningen af april 2020, hvor Warwickshire Museums kunne tage deres nye center for museernes samlinger i brug.

“Det arbejde, I har udført for os, er fantastisk, og vi er virkelig imponerede. Selvom der var nogle mindre udfordringer (som jeg forstår der er taget hånd om), så er resultatet virkeligt imponerende i betragtning af opgavens omfang og de nuværende forhold. Det skyldes den flotte indsats fra alle involverede i processen, lige fra det oprindelige design til den færdige indretning. Jeg ville også fremhæve, hvor godt teamet på stedet fungerede. De var meget professionelle, behagelige og høflige og forstod virkelig vigtigheden af social afstand i denne tid. Selvom HCW-medarbejderne ikke har været meget på stedet under installationen, har vi følt os helt trygge ved teamet på grund af dets professionelle tilgang til opgaven. Teamet har udført et virkeligt godt stykke arbejde, og vi er meget taknemmelige. Tak.”

Richard Lewis

Samlings- og udviklingschef