Skånes Universitetshospital, SUS

 I løbet af 2019 har Bruynzeel Storage Systems leveret kompaktreoler til kirurgisk afdeling på Skånes Universitetshospital, SUS i Malmö. Kompaktreolsystemet, Compactus® Original XT, er beregnet til akutte operationer om aftenen og i weekender.

De nye kompaktreoler erstatter en eksisterende kompaktreol af ældre dato. Dog valgte man at indrette et nyt lokale. I den gamle kompaktreol opbevarede man både anæstesi og instrumenter/tilbehør, hvilket betød, at man ind imellem måtte vente på en kollega skulle blive færdig, inden man selv kunne kommet til, og nogen gange haster det. Derfor valgte man i det nye lokale at separere anæstesi og øvrige produkter.

Det lilla-rosa system starter med en fast sektion, hvor der altid er hurtig adgang til hæmostatiske produkter og suturer. I de øvrige reoler opbevares instrumenter, skruer, plader, stifter og proteser. I det blå system har anæstesi alt sit tilbehør. Begge systemer er med mekanisk betjening.

Specialløsninger

Der blev også udført en del specialløsninger, bl.a. en vi kalder ”vin-reolen” hvor kunden kan opbevare længere produkter efter behov.

 

 Er du interesseret i at læse mere om vores hospitalsopbevaring?