Oseana Kunst og Kulturcenter, Norge

I Os i vest Norge ligger Oseana Kunst- og Kulturcenter smukt beliggende ved havet. En imponerende bygning designet af Grieg Arkitekter. Oseana er både offentligt og privat finansieret af Os Kommune, Hordaland Amt, Grieg Foundation, erhvervslivet og andre private investorer. Fra begyndelsen var visionen, at Oseana skulle være et kulturhus i verdensklasse. 

Oseana er et unikt kulturhus, både hvad angår indhold og struktur, og repræsenterer både det lokale, regionale og nationale kulturliv. Kulturhuset indeholder en kultursal til opera, teater og koncerter, samt et kunstgalleri, restaurant og konferencelokaler. Oseana blev officielt indviet den 17. juni 2011, med en vision om at kulturhuset skulle skabe ”en verden af inspiration”.

Opbevaringsløsninger til Kunstgalleriet

Da vi ankommer til Oseana møder vi Lasse Nordahl-Pedersen, som er ansvarlig for den tekniske drift hos Oseana. Han giver os en rundtur, og viser os vores opbevaringsløsninger rundt omkring i kulturhuset. Vi begynder i kunstgalleriet, hvor en kollektion af Per Grieg sr. er udstillet. Ved siden af, har Bruynzeel Storage Systems installeret maleriopbevaring i form av ArteStore Rota, til de malerier som ikke er udstillet.

Opbevaringsløsninger til Kulturhuset

Vi fortsætter til et opbevaringsrum, hvor vi har installeret vores mobile opbevaringssystem Compactus XT med manuelt drev til opbevaring af bl.a. noter for musikforeningen. I samme rum har Bruynzeel monteret stationære Sysco reoler til opbevaring af bl.a. tøj og genstande som bruges på scenen.

Af andre produkter som vi har leveret til Oseana er garderober til omklædningsrummet, samt gitre som inddeler opbevaringsarealer. Besøg Oseanas hjemmeside for at læse mere.