Karmøy Kommune, Norge

Karmøy er en smuk ø beliggende på den norske vestkyst. Øen er kendt som Norges fødested og vikingekongernes hjemland. Kommunen i Karmøy kontaktede Bruynzeel Storage Systems i efteråret 2017, hvor de ønskede at bygge et nyt arkiv i deres kældre.

Opbevaringsløsningen til Karmøy Kommune

 

I begyndelsen af 2018 installerede Bruynzeel Storage Systems 1.000 hyldemeter, bestående af Bruynzeels mobile opbevaringssystem Compactus® Original XTR med manuelt drev. Karmøy kommune har en medarbejder ved navn Ørjan Iversen, som fotograferer en hel del. Han blev spurgt, om han havde nogle billeder fra Karmøy, som de kunne anvende på frontpanelerne. Dette resulterede i nogle utroligt flotte frontpaneler, som viser de majestætiske bølger i Nordsøen. De har formået, at gøre arkivet til et rigtigt hyggeligt sted, med lounge hjørne ved siden af det smukke arkiv.

”Arkivet er det smukkeste rum i hele bygningen” – Kristine Helene W. Brekke, Karmøy Kommune

May Britt Berg, som er Arkivleder i Karmøy Kommune, er meget stolt over sit nye arkiv. De har fået meget ros for deres arkiver. En af deres medarbejdere, Kristine Helene W.Brekke, som har vist os rundt i arkivet, siger, at hun synes, at det er det smukkeste rum i bygningen, og at alle slås om at være nede i arkivet.  Link til Karmøy Kommune

REFERENCER