EDE & RAVENSCROFT, GB

Ede and Ravenscroft, der er berømt for dets fuldkommenhed inden for britisk herretøj, har leveret kroningsrober til den kongelige familie fra Kong William i 1689 til Dronning Elizabeth ll. De leverer også til fire forretninger i London og butikker i Cambridge, Oxford og Edinburgh, hvor de tilbyder en unik indkøbsoplevelse med inspirerende designerkollektioner inklusive Armani Collezioni, Paul Smith og Vivienne Westwood.

Ede and Ravenscroft er også kendt for deres universitetshuer (Motar Board) og akademiske kapper, der udlejes til demissionsceremonier over hele landet. I løbet af de seneste par år er planlægningen af demissionsceremonier blevet indskrænket fra seks eller otte uger til kun to eller tre uger i juli. Ede and Ravenscroft har derfor været nødt til at imødekomme denne spidsbelastning ved at have et større antal af akademiske kapper på lager for at kunne imødekomme den større efterspørgsel over en kortere periode. Dette har betydet, at virksomheden er blevet nødt til at revaluere sit lagerbehov og har fået brug for nye faciliteter tæt ved dets allerede eksisterende enheder i Cambridgeshire.

På grund af demissionsceremoniernes sæsonprægede natur kræver Ede and Ravenscroft en lagerløsning, der imødekommer et antal specifikke kriterier: akademiske kapper, universitetshuer, handsker og skærf skal beskyttes mod støv, lys og møl i lange perioder, hvor de ikke bruges, og det skal samtidig være let og hurtig for personalet at få adgang til disse i den intense travle periode. Løsningen skulle også være yderst pladseffektiv for at der kunne opbevares det størst mulige antal kapper m.m. på mindst mulig plads.

LØSNINGEN
Bruynzeels mobile arkiv reoler blev valgt, da de giver den mest effektive og udgiftsbesparende brug af gulvarealet. Et kendetegn for det fire meter høje mobile arkiv reolsystem er den brede “flydende” gang, som i 3,6 meters bredde sætter Ede and Ravenscroft i stand til at give flere personer adgang til lageret, hvilket giver en mere effektiv arbejdsgang i højsæsonen. Den høje kvalitet af enhedernes forsegling forhindrer også støv og lys i at beskadige lageret, samtidig med at det “flydende” gangdesign for de mobile hylder gør det muligt at opbevare det maksimale antal beklædninger på den mindst mulige plads; med kjoler på påhængsskinner og tilbehør anbragt i kasser på de lavere placerede reoler.

“Det omskiftelige design er let og nemt at betjene, og alligevel robust nok til at opbevare hele vores lager. Vi har plads til et enormt antal beklædningsenheder på reolerne, hvilket gør systemet meget udgiftsbesparende.”

James Middleton – Direktør hos Ede and Ravenscroft – Ede & Ravenscroft