Bymuseet i Bergen, Norge

Bymuseet i Bergen byder hvert år velkommen til over 200.000 besøgende. De forvalter over et hundrede antikvariske bygninger og cirka 170.000 genstande og fotografier. Museet består af ni museer, som udstiller Bergens historie.

I 2013 havde Bymuseet i Bergen brug for hjælp til indretning af deres opbevaringslokaler med forskellige løsninger. Alle genstande, som ikke var en del af de aktuelle udstillinger, skulle opbevares et sted. Eftersom pladsen i magasinet er begrænset, så var det vigtigt med en praktisk mobil opbevaringsløsning.

Opbevaringsløsning

Lidt udenfor Bergen møder vi Anne Bjørke som er en del af ledelsen og er ansvarlig for samlingsafdelingen på Bymuseet i Bergen. Det var Anne som valgte de forskellige opbevaringsløsninger fra Bruynzeel Storage Systems til deres magasin. Vi kunne  tilbyde magasinet en komplet løsning til alle deres behov. Alt fra opbevaring af mindre tilbehør til større møbler.

I en del af museumsmagasinet besluttede de at installere vores mobile opbevaringssystem med Sysco reoler og manuelt drev. I denne del af magasinet opbevares mindre genstande, som for eksempel tasker fra forskellige epoker. I en anden del av magasinet valgte Anne Bjørke vores mobile opbevaringssystem Compactus med pallereoler, til opbevaring af større genstande og møbler, så som stole, borde, kasser, opbevaringsæsker barnevogne etc.

Vi skabte også en skræddersyet løsning i en anden del af museumsmagasinet – stadig en mobil opbevaringsløsning, men med bredere gange, således at en gaffeltruck kan benyttes til at løfte større og tungere genstande på plads. Anne Bjørke er meget tilfreds med resultatet, og synes at opbevaringssystemerne er både praktiske og enkle at betjene.

REFERENCER