BRUYNZEEL STORAGE SYSTEMS

VI LEVER SOM VI LÆRER!
På hovedkontoret for Bruynzeel Storage Systems i Panningen har vi lige lagt vores service- og supportkontor sammen med hovedkontoret og gjort to kontorer til et. For at få plads til alle på det samme areal blev der skabt et åbent kontorlandskab med vores opbevaringsløsning til kontor som et centralt punkt midt i lokalet. I kontorarkivet har de ansatte deres egne private skabe, garderobe og plads til anden fælles opbevaring, som kræves på et kontor. To sofaer med bord blev monteret i tilslutning til kontorarkivet og skaber en naturlig plads til møder.

Bruynzeel Storage Systems har altid været gode til at kommunikere, både på brancheniveau og internationalt. Vi værdsætter vores kontakter rundt om i verden til medarbejdere og kunder, og vi har på denne måde fået mange erfaringer fra forskellige kulturer.

En af de ansatte på Bruynzeels hovedkontor udtrykker det på en god måde: “Når jeg tager min cykel fra mit hjem i Panningen, forlader jeg området, og så snart jeg kommer inden for dørene på kontoret, bliver jeg mødt af en international atmosfære og mødes af forskellige dele af Europa, hvilket er meget stimulerende”.

Med sammenlægningen af kontorerne vil vi samle kundskaberne og styrke teamfølelsen på den bedst mulige måde, for at løfte vores virksomhed op på et endnu højere niveau, hvor vi kan tilbyde smarte opbevaringsløsninger til vores kunder. Fra det nye kundecenter i Panningen servicerer vi vores kunder og medarbejdere, ikke kun i Europa, men også i Mellemøsten, Asien og Amerika.

VORES KONTORLANDSKAB KAN NU OGSÅ ANVENDES SOM ET “LEVENDE SHOWROOM”.
Det er Bruynzeel Storage Systems forretningside at anvende smart opbevaring til at få mest muligt ud af det areal man allerede har. Det kan være i højden eller, som i dette tilfælde, ved hjælp af kompaktarkiver på skinner, der fordobler opbevaringskapaciteten. Vores opbevaringsløsninger hjælper virksomheder med at kunne forblive i de samme lokaler, selv om de vokser. Smart, fleksibelt og omkostningseffektivt. Vores opbevaringsløsninger ligger perfekt i tiden, og tanken om bæredygtighed går fra fremstillingen af produkterne til monteringen hos slutkunden.

Vi glæder os over, at vi for nyligt har modtaget Deloittes hædersbevisning for “best manage company” for tredje år i træk!