ANGEREDS, NÄRSJUKHUS, ET NYT SYGEHUSKONCEPT!

Indviet i efteråret 2015
Sygehuset blev indviet i efteråret 2015 og ligger i det centrale Angered med det nordøstlige Göteborg som opland. Et nyt sygehuskoncept, baseret på ny teknologi indenfor alt lige fra bygninger til apparatur, skal yde planlagt sundhedspleje til 100.000 indbyggere.

Bruynzeel med i planlægningen fra begyndelsen
Bruynzeel blev involveret i projektet lige fra begyndelsen og har leveret kompakte opbevaringsløsninger til alle afdelinger. I vores kompakte opbevaringssystemer har Angereds Närsjukhus valgt at indrette reolerne med et modulopbygget kurvesystem. Kurvesystemer er i plast med skinner monteret på reolernes inderside i stedet for hylder. Kurve i forskellige højder og størrelser kan derefter placeres på skinnerne efter behov. Det er et fleksibelt system som let kan ændres, hvis emballagen ændrer størrelse eller hvis nye produkter tilføjes.

Centrallager i kælderen
Ved vores besøg var de kirurgiske afdelinger endnu ikke i fuld drift. Der manglede stadig en del planlægning, og de var kommet til den sidste fase med hensyn til rekruttering af sundhedspersonale. I løbet af nogle uger vil afdelingernes fulde potentiale blive brugt, og dermed også vore kompaktreoler. I kælderen har sygehuset sit store centrallager, som hver dag forsyner de små afdelingsdepoter med det der er behov for. For at opfylde de fastsatte krav til hygiejne og for at lette rengøringen er lukkede kasser placeret i den nederste del i hele systemet. Det beskytter effektivt mod støv og snavs. Også her er depoterne på de kirurgiske afdelinger sterile og  der er et kompaktdepot som forsyner hver operationsstue.

Brandsikre skabe
Generelt har sygehuse også et stort behov for brandsikre skabe til de brandfarlige væsker der håndteres. Vi har leveret en række skabe til de forskellige afdelinger, og med et bredt sortiment matcher vi de fleste behov.

Spændende løsning med elektrisk stofjalousi
På børneafdelingen har vi installeret en spændende løsning som personalet er meget tilfredse med. Kompaktdepotet er placeret i nærheden af venteværelset, og for at børnene ikke selv skal begynde at flytte med vognene og leve i depotet var der behov for en eller anden form for afskærmning. Vi udviklede en specialløsning i form af et elektrisk stofjalousi som styres via en fjernbetjening og køres ned når depotet ikke bruges. Ved første øjekast er det svært at se, at det ikke er en væg, men et skult depot.