PRESS

Vores PR-team sætter stor pris på at samarbejde med journalister verden over for at dele spændende, unikke historier. Hvis du er en del af medierne og har noget på hjertet, kan du kontakte os ved at sende en e-mail til: marketing@bruynzeel.org.

Hovedkontor
Industrieterrein 7
5981NK Panningen
Holland

 

Email adresse
marketing@bruynzeel.org

Telefonnummer
+31 77 306 9000

Virksomhedsstruktur

Organisationens historie startede i 1897. Vores historie og erfaring med opbevaringsløsninger går tilbage til 1953, da Bruynzeel begyndte at levere reolsystemer i træ. I 1970 blev de første mobilreolsystemer i stål udviklet og med succes introduceret på markedet, og det åbnede for en ny æra af muligheder for at hjælpe vores kunder med at udnytte pladsen og bevare deres værdifulde dokumenter og samlinger.

I dag tilbyder Bruynzeel Storage Systems et komplet udvalg af avancerede opbevaringsløsninger indenfor flere kundesegmenter, herunder arkiv, museum og bibliotek. Vi bruger vores kreativitet til at udvide anvendelsen af vores erfaring i nye segmenter og geografiske områder.

Som global producent, konsulent og installatør besidder Bruynzeel Storage Systems et enestående niveau af viden og ekspertise, der deles med og vedligeholdes af vores store netværk af kunder, segmenteksperter, arkitekter og designere over hele verden.

History - Bruynzeel Storage Systems

Virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er beliggende på samme adresse i Panningen, Holland, og dækker et areal på 28.700 m2. Produktionsfaciliteterne er i verdensklasse takket være et højt niveau af automatisering.

Bruynzeel Storage Systems leverer sine ydelser i ni europæiske lande gennem egne kontorer og globalt via et netværk af samarbejdspartnere i 50 lande. Disse kommercielle teams støttes af et erfarent team af projektledere og specialister, der kan oversætte vores kunders behov og forretningsmæssige problemstillinger til den ultimative løsning og sikre en fejlfri udførelse af hvert enkelt projekt.

Bruynzeel hjælper med at dyrke grøntsager i bygninger i Paris

Bruynzeel hjælper med at dyrke grøntsager i bygninger i Paris

Panningen (NL), 16. marts 2022 Bruynzeel hjælper med at dyrke grøntsager i bygninger i Paris Bruynzeel Storage Systems, den europæiske markedsleder indenfor pladsbesparende opbevaringsløsninger,leverer mobile opbevaringssystemer til dyrkning af grøntsager i ledige...

læs mere
Bruynzeel lancerer Fjernbetjeningsapp til opbevaringssystem

Bruynzeel lancerer Fjernbetjeningsapp til opbevaringssystem

Bruynzeel Storage Systems, en verdenskendt opbevaringsløsning, lancerer en Fjernbetjeningsapp til deres elektronisk bevægelige opbevaringssystemer, Compactus® Dynamic II. Den nye Dynamic II Control Master app, som fås til IOS og Android, giver brugerne mulighed for...

læs mere
Bruynzeel Distributor Awards 2020

Bruynzeel Distributor Awards 2020

Den 16. december 2020 var Bruynzeel vært for den første Bruynzeel Distributor Awards under distributørbegivenheden "2020 og fremtiden", som fandt sted online. Bruynzeel Distributor Awards er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor Bruynzeel viser sin taknemmelighed...

læs mere

Download billeder