Fra den 17. til den 19. november 2021 finder den 10. udgave af Exponatec Köln sted. Europas vigtigste messe for museer, bevarelse og kulturarv åbner sine døre i Köln, Tyskland.

Som en kombination af messe og kongres giver Exponatec Köln udstillere og besøgende værdifuld inspiration til deres arbejde. I fire udstillingsområder præsenterer institutioner og virksomheder fra alle relevante segmenter af kulturmarkedet nye produkter, løsninger og koncepter, der vedrører udstilling, restaurering og kulturarv.

 

Præsentation af museumsløsninger

Som leverandør af komplette løsninger til museumsopbevaring deltager vi på Exponatec Köln. På vores stand (B-068) viser vi forskellige produkter, såsom vores ArteStore-malerireoler, skabe med hængslede døre og vores helt nye 551-skuffer.

Når du besøger os på standen, viser vi dig inspirerende løsninger, som vi har implementeret hos forskellige kunder.

 

Klimaneutral

klimaneutral

Vidste du, at vores forretningsdrift har været klimaneutral siden juni i år?

Med ambitionen om at blive Net Zero i 2045 har vi nu nået en vigtig milepæl, som er at være markedsledende inden for pladsbesparende opbevaringssystemer og at være klimaneutrale i vores egen drift.

Bruynzeels strategiske mål er, at være verdens mest miljøvenlige leverandør af pladsbesparende opbevaringsløsninger. For at nå dette mål arbejder vi løbende på at reducere vores fodaftryk og dermed bidrage til en bæredygtig planet.

Ved at bruge de pladsbesparende opbevaringsløsninger fra Bruynzeel opnår vores kunder også en reduktion af det fysiske pladsbehov på op til 75%. Dette giver mulighed for at opnå enorme besparelser i byggematerialer, byggeomkostninger og driftsomkostninger såsom varme, køling og belysning. Det gør per definition enhver pladsbesparende løsning fra Bruynzeel til et bæredygtigt valg.

 

Besøg os på Exponatec Köln

Vi er overbeviste om, at der findes en passende og bæredygtig opbevaringsløsning til enhver samling. Vores Bruynzeel-repræsentanter på standen vil med glæde tale med dig om dine opbevaringsbehov. Vi ser frem til at udveksle idéer med dig i Hal 2.2, Stand B-068!

Hallplan_Exponatec_Bruynzeel-storage-systems

Her finder du mere information om billetter, og om hvordan du kommer til messen.