SMART OPBEVARING MED KOMPAKTREOLER GØR EN FORSKEL

SKAB DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER FOR SIKKER BEVARING

Ved hjælp af kompaktopbevaring udnytter du museumsmagasinet bedst muligt.

Fordele med kompaktreoler til museumsmagasiner:

  • Den tilgængelige plads i depotet udnyttes optimalt, fordi kompaktreoler kun kræver én arbejdsgang.
  • Kompaktreoler kan kompletteres med forskellige opbevaringsløsninger, f.eks. malerigitre til opbevaring af kunst, skuffer, hyldedelere og meget andet tilbehør. Derved kan vogne og hylder tilpasses de objekter som skal opbevares, på en sådan måde at magasinet udnyttes optimalt.
  • Kompaktreoler er forsynet med glidefunktionen “blød start og stop”, der sørger for, at de opbevarede objekter bliver på deres plads, når reolerne flyttes.
  • Som sikkerhed for brugerne sørger følsomme sensorer for, at kompaktreoler standser, når nogen eller noget befinder sig i mellemgangen.
  • De mobile reoler fås med antimikrobiel pulverbelægning

Kontakt os for mere information om mulighederne for smart opbevaring

FÅ OP TIL 50 % MERE PLADS I MAGASINET

Til forskel fra traditionelle stationære arkivreoler kan kompaktreoler fra Bruynzeel Storage System udnytte den tilgængelige plads optimalt og fordoble lagerkapaciteten. Der kræves kun en arbejdsgang, som åbnes ved den reol man ønsker adgang til. For yderligere effektivitet kan et Double Decker-system anvendes, hvorved kapaciteten øges yderligere og giver op til fire gange så meget opbevaringskapacitet.

Ved hjælp af opbevaringssystemer fra Bruynzeel Storage Systems kan du undgå dyre tilbygninger, eller ganske enkelt få plads til mere på det samme areal.

TO VARIANTER AF MOBILE REOLER TIL ARKIV 

  • Compactus® Original XTR, traditionel mekanisk betjening
  • Compactus® Dynamic II XTR, elektroniske touch paneler med ekstra funktioner som RFID og PIN-kode

VENTILATIONSMODE

I natstilling sættes kompaktreolerne i en foruddefineret position, f.eks. med et lille mellemrum mellem de enkelte sektioner. Derved skabes der ventilation og et gunstigt klima for de opbevarede genstande.

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?