Sundhedssektoren har brug for depotreoler til alt lige fra arkivering af patientjournaler og røntgenbilleder til opbevaring af medicin. Hver enkelt sundhedsorganisation har forskellige behov, der afhænger af kapacitet, tilgængelighed og layout. Bruynzeels depotreoler for sundhedssektoren tilbyder skræddersyede opbevaringsløsninger, der er ideelle til apoteker, hospitaler og lægemiddelproducenter.

DEPOTREOLER SUNDHEDSSEKTOREN

Ønsker du at opbevare din medicin centralt, men har du ikke tilstrækkelig hyldeplads? Bruynzeels pladsbesparende mobile depotreoler kan være en god løsning. Med skuffer i forskellige højder og dybder samt en central lås, der lukker hele systemet på én gang, er vores mobile depotreoler ideelle til sikker opbevaring af medicin.

Bruynzeels mobile depotreoler sikrer bedre administration af lagerbeholdning og øget effektivitet, der giver mulighed for logisk og effektiv opbevaring og katalogisering af et voksende antal produkter.

Depotreoler kan skræddersys eksempelvis med skuffer i forskellige højder og dybder. Med et centralt låsesystem kan hele systemet aflåses på én gang. Opbevaring sundhedssektoren, en god løsning fra Bruynzeel.

Mobile opbevaringsløsninger giver dig 50 % mere plads

OPBEVARING SUNDHEDSSEKTOREN,  MEDICINSKE DOKUMENTER

Tidsperioden hvor en patients journal skal opbevares, er bestemt ved lov. Ofte er det sådan, at journaler der har været opbevaret i årevis, skal kunne hentes frem med kort varsel, til tider dagligt. I sådanne situationer er arkivering af god kvalitet af yderste vigtighed. Med et voksende brug af digitale patientjournaler vil kompakte løsninger som Bruynzeels mobile depotreoler sikre, at du ikke bruger for meget plads til papirarkiver og opbevaring.

Hospitaler og lægehuse bruger mobile depotreoler for at opnå en effektiv opbevaring af medicinske journaler. Røntgenbilleder, mammografier og SEH-arkiver kan på denne måde opbevares effektivt, på samme måde som almindelige patientjournaler. Denne form for opbevaring sparer plads og penge. Ud over mobile opbevaringsløsninger tilbyder Bruynzeel et bredt udvalg af stationære reoler egnet til brug inden for opbevaring sundhedssektoren.

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?