EFFEKTIVE BUTIKSREOLER, BUTIK OG ENGROS

Bruynzeel Storage Systems tilbyder effektiv opbevaring til butik, engros og større volumener, hvor de ydre forhold udnyttes optimalt, hvorved dine omkostninger til opbevaring i butik holdes nede.

Med Compactus®-serien tilbyder Bruynzeel Storage Systems en effektiv løsning med butiksreoler som kan tilpasses helt efter behov og de varer som skal opbevares. Da systemet er fleksibelt, kan mange forskellige varer opbevares på samme sted. I forhold til faste butiksreoler fordobles lagerkapaciteten, og der er plads til flere hyldemeter på samme areal. Efter samme princip bibeholder du din opbevaringskapacitet, hvis du i stedet for skal gå fra et større til mindre areal.

BUTIKSREOLER OG EKSPONERING

En attraktiv vareeksponering er ofte afgørende for, om det lykkes for en butik at vække kundens interesse eller ej. Bruynzeels kompakte butiksreoler kan med fordel tilpasses med forskellige frontpaneler, og dermed blive en del af butiksindretningen, opbevaringen og eksponeringsvæggen på samme tid. Med et bredt udbud af forskellige designs og farver, vælger du den, som passer bedst til din profil. Du kan også få en individuelt tilpasset løsning, helt efter dine ønsker.

SÅDAN HAR VI HJULPET ANDRE – EKSEMPEL CHAUSPORT

Se hvordan “Chausport” har optimeret sit butiksareal med Compactus® kompakt butiksreoler fra Bruynzeel Storage Systems.

EFFEKTIV VAREOPBEVARING

Når det handler om at opbevare store varemængder, har de mobile butiksreoler fra Bruynzeel meget at byde på.

Hvorfor bare udnytte det tilgængelige gulvareal, når du kan bygge i højden? Med Double Decker reoler i to etager, kan store mængder opbevares, uden at tingængelighed og overblik kompromitteres.

SÅDAN HAR VI HJULPET ANDRE – EKSEMPEL FRA EDE & RAVENSCROFT

Se hvordan Ede & Ravenscroft har optimeret deres lager med et Double Decker-system fra Bruynzeel Storage Systems.

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?