EN INDRETNING DER ER SKRÆDDERSYET TIL DIN VIRKSOMHED

Multifunktionelle rullereoler kan anvendes til forskellige ting. For eksempel kan traditionelle arkivreoler kombineres med skabe, garderober, knagerækker eller endda et køkken. På ydersiden af rullereolen er der plads til en arbejdsstation eller en kaffekrog. Har du særlige indretningsbehov i dit kontor? Med Bruynzeel rullereoler forvandles din idé til virkelighed.

SPAR PLADS I DET MODERNE KONTOR

Flytbare rullereoler fra Bruynzeel sparer værdifuld gulvplads og samler al kontoropbevaring på ét sted. Ved at reducere gangarealet kan alle dokumenter og personlige genstande opbevares indenfor rækkevidde, samtidig med at kontorarealet udnyttes optimalt.

ET BLIKFANG DER PÅ SMUK VIS KAN INEGRERES I KONTORET

Fordi vi mener, at vores opbevaringsløsninger bør være værdiskabende i ethvert kontor, er rullereoler tilgængelige i forskellige farver og materialer. Ud over et bredt udvalg af træ, stål og glasfronter kan systemet forsynes med en grafik efter eget valg. På den måde kan opbevaringsløsningen være et iøjenfaldende blikfang eller diskret integreres i kontormiljøet.

SIKKERHED, DRIFT OG TRYGHED

Drift

Rullereoler betjenes enkelt med et håndtag eller et elektronisk touch panel. Der kan være enkeltsidet adgang, når systemet placeres op ad en væg, eller dobbeltsidet, hvis det er placeret i midten af kontoret. Ønsker man senere at omdanne et hånddrevet anlæg til elektronisk betjening er det også muligt. Det elektroniske touch panel kan desuden kobles til RFID-tags for sikker adgang.

Sikkerhed

Et hånddrevet system kan forsynes med en lås, der er placeret i den sidste flytbare sektion. Elektriske systemer kan beskyttes med en PIN-kode (per gang) og RFID-tags, der er fjernstyret via et computernetværk eller en tidslås.

TRYGHED

For at beskytte indholdet starter og stopper de mobile vogne i en jævn bevægelse uden vibrationer eller ændringer i hastigheden. Fotoceller registrerer om der er efterladte genstande i midtergangene. I så fald vil vognen automatisk stoppe, når den møder modstand.

TEKNISK INFORMATION

Modul opbygget

Rullereoler til kontor er modulopbygget, hvilket betyder at du kan begynde i det små, og udvide når der opstår behov for mere arkivplads. Flytter I til en ny bygning? Rullereolen flytter med.

Eksisterende eller nyt kontor

De multifunktionelle rullereoler kan bygges ind i et eksisterende, såvel som i et nyt kontor. Ved rullereoler til nybyggeri anbefaler, vi at aluminiumsskinnerne nedstøbes i det nye betongulv. Er der tale om rullereoler til en eksisterende bygning anvendes et ‘falsk gulv’. Dette gulv kan færdigbehandles med laminat, eller man kan anvende en gulvbelægning, der matcher det eksisterende kontorgulv.

REFERENCER

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?