Bruynzeels mål er at være den bedste til det, de gør. At være verdens bedste og mest miljøvenlige udbyder af pladsbesparende opbevaringsløsninger. De forsøger at opnå dette ved blandt andet aktivt at opretholde en enestående innovationspipeline.
“Fremragende produktudvikling og design er en prioritet for os i alle vores segmenter”, udtaler Roland van der Velden, innovationschef hos Bruynzeel Storage Systems.

“Vi sætter kunden i centrum, når vi udvikler funktionaliteten af vores produkter. Som markedsleder sætter vi standarden, når det drejer sig om at inkorporere de nyeste teknologier i vores produkter for at gøre vores kunders liv lettere og mere behageligt.

For eksempel introducerede vi for nylig Safety Master, en enestående sikkerhedsfunktion, der giver sikkerhed for både brugere og opbevarede genstande.”

Roland-van-der-Velden-Bruynzeel-Storage-Systems

“Vi er drevet af kreative og tekniske udfordringer”

Med egen F & U-afdeling

har Bruynzeel omdefineret lagerløsninger i over 60 år ved løbende at investere i forskning og udvikling og altid tage inspiration fra kundefeedback.

Deres F & U-afdeling arbejder sammen med anerkendte institutioner om udvikling, der forbedrer kvaliteten og giver ekstra værdi for brugerne.

“Vi er drevet af kreative og tekniske udfordringer”, udtaler van der Velden. Som innovationschef befinder han sig ved innovationens vugge. “Kunden og brugerne af vores produkter er vores fokus, og de er derfor den største drivkraft i vores søgen efter innovationsmuligheder. For at kunne reagere med det samme på behov og tendenser er det nødvendigt, at vi kan handle hurtigt. Det er derfor afgørende at have vores egen F & U-afdeling.

Bruynzeel prioriterer også løbende at forbedre deres operationelle ydeevne, hvilket gør dem i stand til at skabe nye innovative produkter.

“Vores fremstillingsværktøjer i verdensklasse og metoder implementeret på vores fabrik giver os mulighed for at producere med stor præcision i tusinder af forskellige konfigurationer. Takket være vores egne testfaciliteter kan vi teste vores innovationer ned til mindste detalje. Derudover fokuserer vi også på at teste i det virkelige liv for at involvere vores kunder og brugere i hele udviklingscyklussen fra idé til produktlancering”

udtaler van der Velden.

Unoiled-cold-rolled-steel-zero-chemical-waste_Bruynzeel-Storage-Systems

Innovative projekter

Et af de nyeste innovative projekter, som Bruynzeel arbejder på, er bæredygtigt byliv.

“Vi ved alle sammen, at vores voksende verdensbefolkning og urbanisering i fremtiden vil medføre udfordringer i boligsektoren. Ikke kun omkostninger, men også plads bliver et kæmpe problem”, udtaler van der Velden. ”Derfor arbejder vi tæt sammen med det berømte arkitektfirma Tengbom og med den største boligudvikler i Norden, OBOS.

Ved at bruge vores løsninger kan vi skabe boliginteriører, der er ekstremt fleksible og som kan skabe plads på steder, hvor der er behov for det på et bestemt tidspunkt på dagen.”

Et andet eksempel er den kommende tendens inden for bylandbrug. Ifølge mange er dette fremtiden. Dyrkning af afgrøder i en bygning kan tilbyde mange fordele. Det er ikke nødvendigt at bruge pesticider, der er ingen brug af næringsstoffer og der anvendes mindre areal.

Van der Velden: “For Champerché i Frankrig leverer vi pladsbesparende løsninger til at udstyre 1300 m2 dyrkningsoverflade i en bygning ved foden af Seinen, så de kan dyrke frugt og grøntsager.

Denne nye applikation, hvor pladseffektivitet kan gøre en reel forskel, er en inspirerende udfordring for os, der kan bidrage til de kommende generationers liv.”