HISTORISK ARKIV

Et historisk arkiv stiller særlige krav til sted og opbevaring for at sikre de bedste betingelser. Stedet er ofte udstyret med et klimaanlæg, der regulerer temperaturen og fugtigheden. Filtre i ventilationsrør sikrer, at de historiske arkiver ikke bliver kontamineret af støv eller snavs. Hvis arkivet er udstyret med et godt klimaanlæg, anbefaler Bruynzeel opbevaringssystemer et åbent opbevaringssystem. Det betyder, at der er en aktiv luftgennemstrømning gennem arkiverne og at samlingen, vil blive godt beskyttet.

UNDGÅ EMISSION

Unødvendig emission af opbevaringsmåder i et historisk arkiv kan give anledning til skader for eksempel. Emission i et historisk arkiv minimeres på følgende måder:

  • Stål hoveddøre og vægge.
  • Skinner på et betongulv eller på et emissionsfrit aluminiumgulv.
  • Arbejds- og pakkeborde med glatte overflader eller ståldiske.
  • Specielle emballerings- og syrefri kasser.
  • Galvaniserede materialer er tilladt men anbefales ikke. Hvidt zink giver sorte pletter og overfladen er heller ikke glat. Det bør aldrig bruges til opbevaring af bøger eftersom bogbindene bl.a. bliver slidte.

MOBIL OPBEVARING

Hvis den tilgængelige plads skal udnyttes effektivt, tilbyder mobile opbevaringsløsninger mange fordele. Til opbevaring af historiske samlinger, skrøbelige samlinger eller samlinger der kræver aircondition, tilbyder Bruynzeels mobile arkivdepoter optimal beskyttelse af din samling.

  • Vibrationsfri bevægelse takket være ‘blød start’ og ‘blød stop’, sikrer at samlingen forbliver på plads.
  • Efter lukketid kan systemet automatisk aktiveres for at give ekstra ventilation og yde maksimal beskyttelse af samlingen.
  • Systemet kan forbindes til brandalarmen. Når alarmen udløses, kan opbevaringssystemet automatisk lukke for at beskytte samlingen mod røg eller åbne, så brandslukningsudstyret kan blive aktiveret for samlingen.
  • Har du nogensinde behov for at opbevare store genstande? Med Bruynzeels mobile arkivskabe kan du opbevare dem sikkert. Du kan undgå skader ved at justere stopafstanden på god afstand af mobil arkivskabene.

SAMMEN FINDER VI NYE IDÉER OG LØSNINGER

Vi tror på samarbejde, og arbejder derfor tæt sammen med indretningsarkitekter, kontor innovatorer og vores kunder, som f.eks. Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s og Siemens. Rullereoler til kontor -“Spacefulness” – er lig med intelligente og pladsbesparende løsninger til det moderne kontor. Vi tilbyder multifunktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine ønsker og behov.

Valget af Bruynzeel er din garanti for kvalitet og bæredygtighed. Bruynzeel er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?