Lige siden menneskehedens begyndelse har folk samlet og bevaret genstande og information, der er dyrebare og værdifulde for dem og fremtidige generationer. Arkiver har altid eksisteret. Men den måde vi opbevarer på, har ændret sig meget i de seneste årtier. Blandt andet er det blevet langt mere effektivt, end det nogensinde har været! Kan du huske introduktionen af reoler med høj kapacitet? Eller endda to etages reoler? Det var alle banebrydende innovationer der gjorde mere effektiv opbevaring af dine værdifulde genstande og dokumenter mulig. Disse innovationer har imidlertid også en ulempe: Problemer med sikkerheden. For dine genstande, men mest af alt for mennesker.

Lad os gennemgå nogle sikkerhedsproblemer for at finde ud af, om dit arkiv stadig er fremtidssikkert.

Sikkerheden ved din opbevaring

Med mobile opbevaringssystemer følger risici. Risiko for at beskadige dine værdifulde genstande og dokumenter. Hvilke foranstaltninger har du på plads for at forhindre dette? Ved at bruge den rigtige avancerede teknologi kan disse risici reduceres til næsten nul. For eksempel: En vogns bevægelse kan stoppe, når der registreres genstande eller personer i gangen, og opbevaringssystemet kan forbindes til bygningens brandalarm.

Trygheden ved din opbevaring

Sæt spørgsmålstegn ved, hvor godt dit arkiv er beskyttet mod tyveri og uautoriseret adgang. Tyveri kan koste mange penge. Tyverisikringsteknologi og adgangskontrol kan i høj grad mindske risikoen. Uautoriseret adgang kan forhindres ved at benytte adgangskontrol. Programmer personlige RF-ID-kort eller pinkoder, så der kan gives eller nægtes adgang til de enkelte gange. Installer en alarm, hvis nogen forsøger at tvinge sig adgang til en gang. Vognen vil aktivt skubbe tilbage, og der vil lyde en alarm.

Er dine brugere sikre?

Frem for alt er det vigtigt, at de mennesker, der arbejder i arkivet, sikkert kan bruge opbevaringssystemet. For at forhindre, at folk bliver skadet, bør du sørge for relevante sikkerhedsforanstaltninger. En mobil vogn skal stoppe bevægelsen, når der registreres en person i en gang. Sørg for, at systemet har de nyeste teknologier som kameraer, fotoceller og et intelligent blokeringsregistreringssystem, der kan forhindre en vogn i at bevæge sig. I mørkere gange kan automatisk belysning være en god løsning.

Har du et sikkert og solidt arkiv til din samling og dine medarbejdere? Kontakt os for at få en komplet gennemgang af dit arkiv, uanset dine behov har vi løsningen!