Skab plads til en sund planet

I en verden, hvor plads er et knapt og værdifuldt aktiv, er vi optaget af at hjælpe organisationer over hele verden med at bruge plads på den mest effektive måde til at bevare deres værdifulde dokumenter og samlinger. Vi ønsker at reducere vores klimaaftryk, og det opnår vi ved at tilbyde pladsbesparende opbevaringsløsninger, der bidrager til en bæredygtig planet.

Den til stadighed voksende befolkning og den vedvarende urbanisering øger behovet for ressourcer tæt på byområderne. Brugen af vores pladsbesparende opbevaringsløsninger reducerer det nødvendige areal og dermed brugen af naturressourcer. Et reduceret pladsbehov betyder lavere omkostninger og bidrager i høj grad til at reducere klimaaftrykket.

Vi anvender bedste praksis inden for energi- og vandforvaltning. I kombination med opmærksomhed på sunde materialer understøtter dette planetens bæredygtighed såvel som trivslen hos enhver, der arbejder med vores løsninger. Vi kalder dette: Skab plads til en sund planet.

Ved at anvende Bruynzeels pladsbesparende løsninger opnår vores kunder:

  • Firedobbelt lagerkapacitet eller en reduktion på op til 75 % af det fysiske fodaftryk, der er nødvendigt til opbevaring
  • En reduktion af mængden af brugte byggematerialer på op til 54 %
  • Besparelser på op til 50 % på energiomkostningerne til opvarmning og afkøling af deres bygninger
  • Besparelser på op til 90 % på energiomkostningerne til belysning gennem effektiv gangbelysning
  • En reduktion af mængden af nødvendige sikkerhedsforanstaltninger som følge af integrerede adgangskontrolfunktioner
  • En stigning i medarbejdernes trivsel som følge af innovative løsninger – inklusive sikkerhedsløsninger

Dette gør pr. definition alle pladsbesparende løsninger fra Bruynzeel til et bæredygtigt valg. Bruynzeels strategiske mål er at være verdens mest miljøvenlige udbyder af pladsbesparende løsninger. For at nå dette mål arbejder vi løbende på at reducere vores eget fodaftryk og dermed bidrage til en bæredygtig planet.

Hos Bruynzeel bekymrer vi os om fremtiden. Vi ønsker at bidrage til en bedre verden, fordi en hurtigt voksende befolkning har et stigende behov for effektiv udnyttelse af plads og naturressourcer. Smarte pladsbesparende løsninger gør en forskel. Ikke kun ved at vælge de rigtige materialer og optimere produktionsprocesserne, men også ved at reducere vores kunders fysiske fodaftryk. Pladsbesparende løsninger sikrer, at hver m2 bliver brugt meningsfuldt og dermed skaber plads til en sund planet.

Alexander Collot d’Escury

Administrerende direktør