DANMARK BYGGER NYE SYGEHUSE, VISER PLANER PÅ MESSE!
Den 24. maj 2016 præsenterer vi vores smarte og effektive opbevaringsløsninger, specielt tilpasset sundhedssektoren på The Danish Hospital Construction Projects Conference and Expo i København.
Det er en enestående mulighed for fra start at være med i Danmarks planer for opførelsen af nye sygehuse til en værdi af 2,4 mia euro.

Bruynzeel er naturligvis på plads, for at præsentere vores opbevaringsløsninger som en natulig del af et effektivt sygehusmiljø. Vi støder ofte på spørgsmål om, hvordan man bedst muligt udnytter pladsen til opbevaring med kompaktlagre eller hvordan et sterildepot indrettes optimalt.

Læs mere om hvordan vi har hjulpet andre sygehuse:

  • Sterilcentralen på NÄL’s sygehus
  • Thorax intensivafdeling på Sahlgrenska
  • Angereds Nærsygehus.

Conference and Expo 2016 er en Kick Off for branchen, hvor de tre danske regioner præsenterer sine byggeprojekter på et og samme sted. Udover selve udstillingsarealet med 34 udstillere, vil der være et omfattende konferenceprogram med mulighed for, at møde beslutningstagere fra de tre danske regioner. Dette giver en enestående mulighed for at få et indblik i byggeprojekter og relaterede planer.

Mellem præsentationerne er der mulighed for en aktiv dialog med de andre deltagere, for at finde potentielle forretningsmuligheder.

The Danish Hospital Construction Projects Conference and Expo 2016 finder sted i Comwell Conference Center i København, beliggende bare 8 kilometer fra Københavns centrum og 6 kilometer fra Københavns Lufthavn. Metro, busser og tog findes indenfor gåafstand fra konferencecenteret.