HVAD ER MOBILE BIBLIOTEKSREOLER?

Mobile biblioteksreoler kræver betydeligt mindre plads end traditionel reolopbevaring. Reolerne er monteret på skinner i gulvet, og kræver derfor kun én arbejdsgang, som åbnes ved den reolsektion man ønsker adgang til.

TILBEHØR

Mobile biblioteksreoler kan forsynes med det tilbehør som behøves. Reolerne kan eksempelvis forsynes med displayhylder, udtrækshylder eller -skuffer til medieopbevaring etc. Ved hjælp af vores store tilbehørsprogram skabes en skræddersyet løsning efter individuelle behov.

Kom til os med alle dine ønsker og krav – vi hjælper dig med at føre dine drømme om det optimale opbevaringssystem ud i livet.

P

Spar plads

Med mobile biblioteksreoler spares plads som kan bruges til andre formål.

Sikkerhed

Med et automatisk sikkerhedssystem der registrerer når nogen befinder sig i arbejdsgangen, stopper reolernes bevægelse og man kan føle sig sikker som bruger.

Enkelt at betjene

Reolerne flyttes legende let enten med et håndtag eller elektronisk ved hjælp af et digitalt kontrolpanel.

Adgangskontrolv

For at skabe forskellige sikkerhedsniveauer, kan adgang kontrolleres til både arbejdsgange/reoler og til enkeltpersoner.

HØJ KVALITET – TIDLØST OG FUNKTIONELT DESIGN

Bruynzeels biblioteksreoler findes i et bredt udvalg af materialer; fronter kan fås i stål, træ og glas i en række forskellige farver, eller hvorfor ikke sætte bibliotekets navn eller et inspirerende billede på dit opbevaringssystem og derved skabe et smukt blikfang.

GOD AKUSTIK

Et godt arbejdsmiljø mindsker stress og øger produktiviteten. Med lydisolerende materialer opretholdes ro og mulighed for koncentration uden forstyrrelser.

LED-BELYSNING

Brug op til 98% mindre energi! Med LED-belysning til kompaktarkiv, bibliotek og museum reduceres energiomkostningerne og miljøpåvirkningen.

NATSTILLING

Mobile biblioteksreoler kan sættes i natstilling, hvor de enkelte sektioner sættes i en foruddefineret position med et lille mellemrum imellem hver reol. Dette er ideelt til ældre bogsamlinger, som får en længere holdbarhed takket være ventilationen.

MONTERING OG SERVICE

Mobile biblioteksreoler fra Bruynzeel er en god investering. De kan let integreres i såvel eksisterende som i nybygninger. Du kan starte i det små, og siden udbygge efter behov. Præcis som biler har dit system brug for service for at forlænge dets levetid maksimalt. Vore specialister udfører professionel service, og vi tilbyder flere typer af servicekontrakter, som kan give dig ro i sindet.

HVORNÅR SKAL MAN VÆLGE MOBILE BIBLIOTEKSREOLER?

Uanset om reolerne skal placeres i et offentligt bibliotek eller bruges bagved kulisserne i et magasin, får du samme unikke effekt; mobile biblioteksreoler sparer plads!

Ved universitet i Roskilde fandt vi en løsning, hvor alle dyrebare kvadratmeter blev udnyttet optimalt. Takket være mobile biblioteksreoler kunne rummet udnyttes som både som bibliotek og konferencerum alt efter behov. Klik her for at få mere information om dette projekt.

SAMMEN FINDER VI NYE OPBEVARINGSLØSNINGER!

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter, kontorinnovatorer og med vores kunder som for eksempel Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg og Siemens. Spacefullness byder på intelligente og pladsbesparende opbevaringsløsninger, som indeholder flere funktioner i en. Du får funktionalitet og fleksibilitet, der er perfekt tilpasset til dine behov og arbejdsmetoder.

Vores R & D afdeling og erfarne kundeservice team sikrer, at vi kan designe og skræddersy vores produkter til at imødekomme markedets forskellige behov. Ved at vælge Bruynzeel får du garanteret kvalitet og holdbarhed. Vores fabrik er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.

Ønsker du mere information om Bruynzeels opbevaringsløsninger?